Tarot Araba Kartı

 


Tarot Araba Kartı
Tarot Araba Kartı Düz anlamı: Sanatsal konularda başarı. Yardım, tedbir ve mücadele. Parasal doyum ve rakiplerin atlatılması. Eş seçimi, intikam, sıkıntı ve rahat bir yolculuk. Ün ve başarının kişisel çabayla kazanılması. Tüm zorlukları yenme, kulaktan duyulan iyi bir haber.

Tarot Araba Kartı Ters anlamı: Ahlak dışı bir zafer ve basan, yenilgi ve kavga. Evliliğin bitmesi. Niyetlinin hayvani duygularına uyan, hırsın getirdiği bir yenilgi. Acımasızlık ve egoizm.

Soylu biri olduğu anlaşılan genç bir savaşçı, iki sfenksin sürdüğü bir arabayı sürüyor. Sağ elindeki asa, otoriteyi ve iradeyi sembolize ediyor. Arabanın önündeki sembol ise, pozitif ve negatif güçlerin birliğini ifade ediyor. Arabayı çeken sfenksler iki renktir. Beyaz olanı merhameti, siyah olanı ise, gerçek ama katı bir adaleti simgeliyorlar. Astrolojik yönden bu kart, Yengeç burcuna karşıttır. Dişi özellikli ve hava karakterlidir.
Tarot Araba Kartı Tarot Araba Kartı ParanormalTR Tarot Araba Kartı Düz anlamı: Sanatsal konularda başarı. Yardım, tedbir ve mücadele. Parasal doyum ve rakiplerin atlatılması. Eş seçimi,... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved