Deste Katina Turan Kartı ve Anlamı

 


Katina Turan Kartı
Turan, Bu erkek etkileyici, yaratıcı, esmer, insanın duygularını harekete geçiren, aşık olmayı seven ve kadın düşkünü biridir. Kadınları çok sevdiğinden, bir sürü aşığı vardır. Abanozun Hükümdarı, bir kadını göklere çıkarıp onun kendisini prenses gibi hissetmesini sağlar. Deste'de Abanozun Hükümdarı aldatan kocayı temsil eder.

Şayet Deste sana Abanozun Hükümdarı ile birlikte olacağını söylüyorsa; bilmelisin ki her zaman senden sakladığı ve sadece onun bildiği gizli bir hayatı daha olacaktır. İnanılmaz derecede huysuz ve dengesiz biridir. Korkaktır. Kurnazlar tarafından iyi niyeti çok kolay suistimal edilir. Herkese çok çabuk ayak uydurur ve her şeye çok kolay alışır.

Düz Anlamı: Kurallara, kanunlara bağlılık ve saygı söz konusu. Şayet bu kart, kişiyi temsil eden kartın hemen yanında açılmışsa, kanunlarla ilgili bir konuda senin dertlerine ortak olan bir dostun sana yardım edecek. Ev, iş, para konularının daha iyiye gitmesi ve yeni fırsatlar konusunda seni teşvik edecek ve bu erkeğin yaratıcılığından son derece etkileneceksin.

Ters Anlamı: Dost bildiğin biri hile yapacak. Hatta şeytansı inançlarla uğraşacak. Büyü ve kısmet bağlamak gibi şeyler yapacak.

Aşk Anlamı: Karşılaşma, sevdiğin kişiyle buluşma görünüyor.
Deste Katina Turan Kartı ve Anlamı Deste Katina Turan Kartı ve Anlamı ParanormalTR Turan , Bu erkek etkileyici, yaratıcı, esmer, insanın duygularını harekete geçiren, aşık olmayı seven ve kadın düşkünü biridir. Kadınları ... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved