Deste Katina Saah Kartı ve Anlamı

 


Katina Saah Kartı
Saah, Yakut'un Beyi; kumral, barışçıl, nazik hareketleri ve yumuşak tavırlarıyla inanılmaz derecede etkileyicidir. Yasak ilişkideki erkek sevgiliyi temsil eder. Şayet kartlara soru soran kişi erkekse, onun evindeki kadını çalabilecek başka bir erkek söz konusudur. Hayatta başarılı ve işleri yolunda olan bir erkek...

Şayet bu erkekle karşılaşır ve ona sahip olmak istersen, yapman gereken tek şey, bir dakikalığına bile yalnız kalamayan bu adamın sürekli anında olmaktır. Yakut'un Beyi, bir çok kadınla beraber olup, bir çok kadını da terk edecektir. Politik olduğu için hepsiyle gerektiği gibi ve güzel bir dille konuşur. Sana aşkını verdiği zaman, yaşayabildiğin kadar yaşayıp, alabildiğin kadar al sevgisini.

Düz Anlamı: Etrafında bir sürü kişi olan ve arkadaşları tarafından sevilen biri. Sana hiç beklemediğin bir fırsat sunulacak. Adalet hüküm sürecek. Sorunlara çözümler bulunacak. Şu an için ne kadar imkansız görünse de, her şey düzelecek. Şayet Yakut'un Beyi,açılımda kişiyi temsil eden kartın yakınına düşerse, sana kendi özelliklerinden biri olan çekiciliği, etkileyiciliği verecektir.

Ters Anlamı: Sorumluluklar alınacak ya da yaratılacak. Kişinin bizzat kendisinin çevirdiği entrikalar ve çeşitli düzenbazlıklar amacına zarar verecek. Verilen zararın düzeltilip düzeltilmeyeceğini, doğu tarafında açılan kart gösterir.

Aşk Anlamı: Senin sevdiğin kişi sürekli olarak seni düşünüyor ve aşkını sana ilan edecek.
Deste Katina Saah Kartı ve Anlamı Deste Katina Saah Kartı ve Anlamı ParanormalTR Saah , Yakut'un Beyi; kumral, barışçıl, nazik hareketleri ve yumuşak tavırlarıyla inanılmaz derecede etkileyicidir. Yasak ilişkideki e... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved