Deste Katina Sunit Kartı ve Anlamı

 


Katina Sunit KartıSunit, Abanozun Beyi; esmer, temiz yüzlü, etkileyici bir gülümsemeye sahip, çok başarılı ve dürüst bir erkektir. Bu erkek sürekli hoş tutulduğu zaman,sana sadık bir sevgili olur. Çok kolay kandığı için,onu aldatman da kolay olur; ama onunla asla dalga geçmeye kalkma.

Kadınlara karşı çok cömerttir ve etrafındaki diğer kartlara bağlı olarak duyguları değişir. Bu erkek zirveye ulaşmayı ister; çok hırslı ve gururludur. Seni sürekli hakimiyeti altında tutmaya çalışır ve senin tüm ilginin onun üzerinde olmasını ister. Abanozun Beyi, hayatındaki erkektir. İlişkiyi temsil eder; var olan, yani yaşadığın ilişkiyi.

Düz Anlamı: Büyük bir bencillik söz konusudur. Ya da büyük bir aşk. Tutkulu ve güçlü bir cinsel ilişkiye delalet eder.

Ters Anlamı: Aşırı sinir ve öfke neticesinde, ilişkiyi ayrılığa götürecek bağrış çağırışlar ve kavgalar olacak. Kendi çıkarını düşünüyor sadece. Aynı zamanda,ya ilk evliliğin bittiği ya da biteceği anlamına gelir.

Aşk Anlamı: Bol bol iniş çıkışların yaşandığı, tutkulu bir ilişki seni yıpratıyor. Her şeye hazırlıklı ol. Ufukta yeni bir aşka ilişkin büyük bir fırsat görünüyor ya da eski bir ilişkinin tekrar gündeme gelmesi söz konusu.


Deste Katina Sunit Kartı ve Anlamı Deste Katina Sunit Kartı ve Anlamı ParanormalTR Sunit,  Abanozun Beyi; esmer, temiz yüzlü, etkileyici bir gülümsemeye sahip, çok başarılı ve dürüst bir erkektir. Bu erkek sürekli hoş tutul... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved