Deste Katina Gamhat Kartı ve Anlamı

 


Katina Gamhat Kartı
Gamhat, Elmasın Beyi, küçükken çok hassas bir erkek çocuğuydu. Şimdi ise kalpleri yakıyor. Düzgün hatları ve güzel elleriyle yakışıklıdır. Bu erkek zirveye ulaşacaktır. Her yerde ve herkesin içinde fark edilen biridir. Şayet onu istiyorsan, kadın düşkünü olduğunu da bilmelisin. Şayet bu adam sana sırılsıklam aşık olmuşsa, sadık biridir. Mükemmeliyetçi olması, senin hayatını zorlaştıracaktır. Elmasın Beyi, en sadık dostu temsil eder.

Düz Anlamı: Büyük hedeflere ulaşmak için her şeyi soğukkanlılıkla ve kararlılıkla halleder. İhtirasları yüzüne yansır. Onunla beraber dünyalar ele geçirilir.

Ters Anlamı: Senden öcünü almak isteyen biri. Bu egoist kişi, yaptığın hataları hiç de kolayca affetmeyecek. Olanlardan, çok nadiren memnun kalıyor.

Aşk Anlamı: Çiftin birbirine karşı duyduğu güvensizlik, aralarında huzursuzluğa, fesatlığa ve sorunlara yol açacak. Aşk soluyor. En sonunda gerçekler aydınlatacak her şeyi.
Deste Katina Gamhat Kartı ve Anlamı Deste Katina Gamhat Kartı ve Anlamı ParanormalTR Gamhat , Elmasın Beyi, küçükken çok hassas bir erkek çocuğuydu. Şimdi ise kalpleri yakıyor. Düzgün hatları ve güzel elleriyle yakışıklıdır... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved