Deste Katina Assyranta Kartı ve Anlamı

 


Katina Assyranta Kartı
Assyranta, Salına salına yürürken, bir taraftan da her adımında elbisesini düzelten esmer ve sevimli bir kadındır. Bu kadın divanda, diğer insanlara kaderini söylerken görülür. Derviş bilgeliğiyle hükmeder. Güzel ruh,temiz duygular ve aşık olunası bir kadın söz konusudur. Sanata eğilimi vardır. Deste'de bu kart, akrabayı, aileden bir kadını temsil eder. Anne, teyze, hala vb.

Düz Anlamı: Evliliğine hakim bir kadını, iyi ve şefkatli bir anneyi temsil eder. Bu kart nerede açılırsa açılsın iyidir. Şayet kişi kartına yakın bir yerde açılmışsa ona kendi özelliklerini taşır. Uzağında bir yere açılmışsa, iyi olan özelliklerini ondan uzaklaştırır.

Ters Anlamı: Bu kadın kötü bir işbirliğine, yolunda gitmeyen bir ilişkiye, bir ailenin dağılacağına ve varlıkların yitirileceğine işaret eder.

Aşk Anlamı: Aileden birisi yüzünden çift arasında sorunlar yaşanacak. Sosyal farklılıklar ve ekonomik zorluklar çiftin arasını açacak; ancak bunların hepsi atlatılacak.
Deste Katina Assyranta Kartı ve Anlamı Deste Katina Assyranta Kartı ve Anlamı ParanormalTR Assyranta , Salına salına yürürken, bir taraftan da her adımında elbisesini düzelten esmer ve sevimli bir kadındır. Bu kadın divanda, diğe... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved