Deste Katina İsfahan Kartı ve Anlamı

 


Katina İsfahan Kartı
İsfahan, Dünya'da yaşamadığı için, Elmasın Ruhunu bulman zordur. Evrende gezinerek yıldızlarla konuşur. Onu gördüğün zaman ilk önce seni şaşırtır ve aklını başından alır. Elmasın Ruhu özgür olduğu için onu asla bir kafese koyamazsın. Koyarsan da ölür. Bir çok hükümdar onu sarayında ister.Ancak bu ruh,hiçbir efendinin buyruğu altına giremez.

Düz Anlamı: Hemen tutumunu değiştirmelisin. Amacına ulaşmak için,ilgilendiğin kişiye ağlayıp sızlayarak ricalarda bulunmaktan vazgeçmelisin. Ne kadar çok onun başının etini yersen,o oranda kendi bildiğini okuyacaktır.

Sohbetler sonu gelmeyen fikirlerle dolu. Dikkatle dinle. Tutumunu değiştirmelisin! Aynı şeyleri tekrarlama,durmadan aynı hataları yapma. Şayet sana dediklerimi yaparsan, o zaman da ben, Elmasın Ruhu, sana zafer kazanacağına dair söz veriyorum.

Ters Anlamı: Amacına ulaşmak için soğukkanlı olmalısın. Bir sonuca varmak için ya da harekete geçmek için aceleci davranma. Önce iyice bir düşün. Aptalca gevezelik etme. Durmadan, amaçsız bir şekilde konuşmak senin için iyi değil.

İsfahan der ki:Zafer kazanmak için, iyi yönde bir takım değişiklikler yapmalısın.
Deste Katina İsfahan Kartı ve Anlamı Deste Katina İsfahan Kartı ve Anlamı ParanormalTR İsfahan, Dünya'da yaşamadığı için, Elmasın Ruhunu bulman zordur. Evrende gezinerek yıldızlarla konuşur. Onu gördüğün zaman ilk önce se... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved