Deste Katina Ariman Kartı Anlamı

 


Katina Ariman Kartı
Ariman, Yakutun Ruhu,büyücünün çinko tabağında yaşar. Büyücüye sadakatle yardım ve hizmet ederek onu izler. Büyücü ona ‘’ayıcığım’’ diye hitap eder. Yakutun Ruhu çok kıskançtır. Büyücü onu, mükafatlandırmak için yataktan yatağa gezer, erkeklerle tutkuyla sevişen, çok güzel bir kadına dönüştürür.

Erkekleri karanlık ve gizemli bakışlarıyla hipnotize eder ve onların kendisine boyun eğmelerini sağlar. Tutkulu, sahiplenici ve çok kıskanç bir kadına dönüşür. Astartçılar buna ‘’ayı’’ derler. Engerek kadar tehlikelidir. Sahte bir büyücüdür. Çekici, tehlikeli, seksi, on parmağında on marifet olan bir kadını temsil eder.

Düz Anlamı: Sahte büyü sayesinde cinsel çekicilik söz konusu. Etrafını erkekler saracak. Bu kart açıldığında, sihirli bir yatağa gireceksin.Bir buluşma gerçekleşecek. Cinsellik görünüyor. Bu aşkı gizli tutmalısın, aksi halde başın belaya girer. Şayet tüm bunları yaparsan,o zaman da ben Yakutun Ruhu,sana terazinin hep dengede duracağı sözünü veriyorum.

Ters Anlamı: Büyüleri Çözmelisin; yoksa düşünmeden hareket edecek ve buna pişman olacaksın. Kıskançlık ve belirgin bir güvensizlik söz konusu. Soğukkanlılığını koruyamıyorsun. Şayet batı tarafında açılmış kart aşkla ilgili ise, büyücünün yatağında zorbalık var demektir.

Ariman der ki: Dengeyi iste.
Deste Katina Ariman Kartı Anlamı Deste Katina Ariman Kartı Anlamı ParanormalTR Ariman , Yakutun Ruhu,büyücünün çinko tabağında yaşar. Büyücüye sadakatle yardım ve hizmet ederek onu izler. Büyücü ona ‘’ayıcığım’’ diye ... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved