Ufo Dinleri ve İnançları

 


Ufo dini, dünyadışı varlıkları tanrılarla veya yarı-tanrısal varlıklarla eşitleyen ve insanlığı daha önceden var olan dünya dışı bir uygarlığın parçası olarak gören dinleri tanımlamakta kullanılan resmi olmayan bir terimdir. Bu tip dinlerin bağlıları uzaylı uygarlıkların teknoloji ve spiritüelliklerinin dünyadaki ekolojik, spiritüel ve toplumsal problemleri çözümleyeceğine inanırlar.

UFO dinleri özellikle Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Fransa ve Birleşik Krallık'da yaygındır. 1950'lerde temaslarla UFO dinlerinin doğduğu söylenir.

Bazı UFO Dinleri

Aetherius Society, Heaven's Gate, Raëlism, Scientology ufo dinlerinden bazılarıdır.

Aetherius Society
1950'lerde Birleşik Krallık'da kuruldu. Kurucusu George King Aetherius denilen uzaylı bir zeka ile telepatik olarak iletişim kurduğunu iddia etmiştir.

Nation of Islam
Ufoların dağların yükselmesinden sorumlu olduğu ve kıyamet gününde dünyayı yok edecekleri inancını savunur.

Nuwaubians

Malachi Z. York'in öğretilerini kabul eden gruptur. Nuwauu denilen Malachi'nin Rizq gezegeninden enkarne olan dünyadışı bir varlık olduğu kabul edilir.
Ufo Dinleri ve İnançları Ufo Dinleri ve İnançları ParanormalTR Ufo dini , dünyadışı varlıkları tanrılarla veya yarı-tanrısal varlıklarla eşitleyen ve insanlığı daha önceden var olan dünya dışı bir uygarl... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved