Deste Katina Selana Kartı ve Anlamı

 


Katina Selana Kartı
Selena, doğu’nun samyeli Abanozun Ruhu’nu getirir. Abanozun Ruhu çok zekidir. Sürekli biçim değiştirir. Sürekli farklı şekillerde belirerek senin başını döndürür. Bazen blöf yapar, bazen de çok dürüst ve açık konuşur.

Ne zaman blöf yaptığını ve ne zaman dürüst olduğunu anlaman çok zordur, çünkü her ikisinde de çok inandırıcıdır. Hatta kendisi bile ne zaman gerçeği söylüyor,ne zaman yapmacık davranıyor bilemez.Çok inandırıcı olduğu için de,ona kolaylıkla inanırsın ve bir kere inanmaya gör! Abanozun Ruhu senin öteki yüzünü ortaya çıkarır.

Düz Anlamı: Her gün,bir önceki günün üst üste koyduğun taşların üstüne bir yenisini koy.Yüzünü güldürecek yeni şeyler yapmalısın hemen. Her gün sahip olduğun şeyler için sevinip,geçmişte seni üzmüş şeyler için daha az üzülmelisin. İşte o zaman, doğanın müziğiyle beraber şarkı söyleyeceksin. Şayet bütün bunları yaparsan,o zaman da ben Abanozun Ruhu, sana mutluluk sözü veriyorum.

Ters Anlamı: Abanozun Ruhu ters döndüğü için, evlilikte ya da ilişki de tutarsızlıklar var demektir. Çok fazla yalan söz konusu.Birisi bir maskeyle gerçek yüzünü senden gizliyor.Sana gösterdiğinden farklı bir yüzü var. Kim olduğunu öğrenmek istiyorsan, kartlara sor.Bir sonraki adımını atmadan önce, kim olduğunu öğren.

Selana der ki:Mutluluğa giden yolda ilerle.

Deste Katina Selana Kartı ve Anlamı Deste Katina Selana Kartı ve Anlamı ParanormalTR Selena , doğu’nun samyeli Abanozun Ruhu’nu getirir. Abanozun Ruhu çok zekidir. Sürekli biçim değiştirir. Sürekli farklı şekillerde belirer... 4.5 5

1 yorum:

Unknown dedi ki...

selamlar

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved