Ufo Nedir ?

 


Ufo
Bilinmeyen uçan cisimler (UFO) lar gerçek mi? Sonsuz kabul ettiğimiz uzayda yalnız mıyız?Uzayda bizim gibi canlılar var mi?

Amerika gerçekten uzay gemisi ve uzaylı ele geçirdi mi? Bu ve buna benzer o kadar çok soru var ki !

İlk UFO nerede ve ne zaman görüldü ? Bu sorunun cevabını vermek  imkansız çünkü yaptığım araştırmalar sonucu ilk UFO görülme kayıtları Kadim Mısırlılar zamanına kadar gitmektedir.

Fakat ilk UFO vakaları Amerika'da 1896 yılında Sacramento Eyaletinde puro seklinde cisimler görüldüğünde başlamıştır. Aynı yıl Kansas ve Chicago'da da görüldüler. 1909 yılında İngiltere semalarında, aynı yılın ikinci yarısında Yeni Zelanda üzerinde görülen UFO lar bilinmektedir.
1908 yılında Rusya Sibirya'nın Tunguska bölgesi üzerinde patlayan silindir biçimindeki objenin oluşturduğu etkiler hala tartışılmaktadır. 1. Dünya Savaşı sırasında Portekiz'de ünlü Fatima 13 Ekim günü tam 70.000 kisinin gözleri önünde apaçık gerçeklesen bir UFO gösterisiyle noktalandı.

Bu kez 2. Dünya savaşında UFO'lar tekrar ortaya çıktı. 24 Haziran 1947 tarihinde Rainer Dağı civarında özel uçağı ile uçarken saate yaklaşık 1700 kilometrelik hızla belirli bir düzen içinde uçan 9 parlak obje gören Kenneth Arnold'ın bu gözlemi hakkında Basın Yayın organlarına yaptığı açıklama ile birlikte UFO olayı da uluslararası bir seviyede gözler önüne serilmiştir.

İlk olarak uçan tabaklara benzeten Kenneth Arnold olduğu içine zamandan beri bu cisimlere UFO flying saucers uçan tabaklar denmiştir.

Neden Ufolar Gerçek?

Mısır Piramitlerini ele alalım kısaca Piramitlerde kullanılan bir kalıp taşın ağırlığı yaklaşık 2000 ton civarında Piramitlerinin hepsinin ucu Sirius yıldızına çevrili Büyük Piramitlerde sanıldığının aksine hiçbir firavun mezarı yoktur.

Ne amaçla kuruldular ?

Hangi teknoloji kullanılarak bu devasa şaheserler yapıldı?

Neden eski çağlar da mağaralara çizilmiş ve bugün ortaya çıkan astronot  resimleri var?

Neden Amerika hala Roswell olayını açıklamıyor? Neden hala 51. bölge adi verilen bölgenin civarında bile dolaşılması askeri birliklerce yasaklanmıştır.

Simdi bu ve benzeri o kadar çok yanıtlanamayan soru var ki ! Amerika'nın 51.bölgede bir UFO ele geçirdiğine sadece ben değil Amerikan halkının % 70 i inanıyor. Bu ne kadar yüksek bir oran değil mi?

Ufo Nedir ? Ufo Nedir ? ParanormalTR Bilinmeyen uçan cisimler (UFO) lar gerçek mi? Sonsuz kabul ettiğimiz uzayda yalnız mıyız?Uzayda bizim gibi canlılar var mi? Amerika gerç... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved