Psişik Saldırı Nedir?

 


Psişik Saldırı

Psişik saldırı, bir insana veya canlıya psişik yöntemlerle saldırılmasıdır. Psişik saldırı genellikle negatif enerjinin yönlendirilmesi ile yapılır. Psişik saldırıları hafife almamak gerekir çünkü bazı güçlü psişik saldırılar KARA BÜYÜDEN DAHA ETKİLİ OLABİLMEKTEDİR. Tabi ki bu saldırıları internette orda burda bulamazsınız, çünkü bunlar gerçekten tehlikelidir ve sonuçları ölüme kadar gidebilir. Lunarkinezi, Nekrokinezi ve negatif enerjinin kullanıldığı her şey bir psişik saldırıdır.


Psişik Saldırıların Mantığı Nedir?

Her canlının bir kan dolaşımı olduğu gibi çakralarıyla sağladığı bir enerji dolaşımı da vardır. Çakralar normal şartlarda Nötr enerji üretir. İnsan mutlu olduğunda pozitif, kızgın ya da üzgün olduğunda da negatif enerji üretirler. Negatif enerji çakralar ve enerji dolaşımı için kötüdür. Her canlının negatif enerjiye karşı bir dayanma sınırı vardır. Psişik saldırılarda da negatif enerji yönlendirilir ve bu dayanma sınırı aşılmaya çalışılır.
Psişik Saldırı Nedir? Psişik Saldırı Nedir? ParanormalTR Psişik Saldırı Psişik saldırı, bir insana veya canlıya psişik yöntemlerle saldırılmasıdır. Psişik saldırı genellikle negatif enerjinin yön... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved