Psi-pet Yapma Tekniği

 


Psi-pet Yapma Tekniği

Kendinize ait enerjiden doğan bir hayvan yaratabilirsiniz.Ona itaat etmeyi herşeyi gerçek bir hayvanmış gibi öğretebilirsiniz.

Peki bunu nasıl yaparız?

ilk önce bu bizim nasıl tür bir enerjiyi seçeceğimize bağlıdır pozitifmi negatifmi? enerjimizi seçtikten sonra yaratacağımız hayvanı ve ona vereceğimiz bir elementi düşünün mesela ateş i seçtiniz herşey tmm şimdi yapmaya geçelim.
Tek elinizi avuç içi yere bakacak şekilde tutun ve havadan seçtiğiniz enerjiyi emin bu gayet kolaydır elinizde psi ball oluşturun bu psi ball ın dönerek enerjiyi çektiğini düşünün.elinizde bir ağırlık olduğunda hayvanınınızı seçtiğiniz enerjinin içinde hapsolmuş şekilde imaje edin eğer yeneteneklerinizi geliştirmek istiyorsanız ilk başlarda seçtiğinzi hayvanın yavrusunu imaje etmek daha uygun olacaktır her neyse devam edelim hapsolmuş bir şekilde imaje ediyoruz ve elemetimizde onunla hapsolmuş siz bu enerjiyi kırdığınızı ve elementle hayvanın birleşip dışarı çıktığı hayal edin.Bütün iş bukadar ama konsantrenizi bir an olsun bozmayın.

Nasıl itaat ettirebiliriz?

Gayet basit gibi görünür ama nasıl bi köpek yavrusuna direk herşeyi öğretemezseniz onada hemen öğretemezsiniz.Sadece yapmak istediğiniz bir şeyi imaje edin ve o şeyi başarsada başarmasada ona duyduğunuz güveni ona belli edin.Biraz saçma gelicek size ama bu doğru birşeydir.

Nasıl geliştiririz bu hayvanı?

Bu gelişme aşamalarına siz karar verirsiniz.Hayvanınızın size itaatlerine göre siz hayvanınızı daha büyük ve güçlü oalrak hayal edebiliriz.ve bu hayvanla yapabilecekleriniz sadece hayal gücünüzle sınırlı.

Ne işimize yararlar peki?

Örnek veriyorum hayvanı kanatlı olarak imaje edip onu uçurup yukardan neler gözüküyor görebilirsiniz.Çoğu saldırıda,savunma anına onu kullanabilirsiniz.Aklınıza gelicek birçok işte kullanabiliriz onları.

Unutmayın zaten sizin enerjinizden varolan siizin enerjinizle varolan birşeyi yönetmek sizin için kolay olacaktır sonuçta o sizin parçanız o siz , siz osunuz.Böyle düşününerek daha kolay başarılar elde edebilirsiniz.psi-pet da yeni tekniklerle karşınızda olmayı çok istiyoruz.Sonuna Kadar okuduğunuz için teşekkür ederiz.Umarım tekniğimizi beyenmişsinizdir.
Psi-pet Yapma Tekniği Psi-pet Yapma Tekniği ParanormalTR Psi-pet Yapma Tekniği Kendinize ait enerjiden doğan bir hayvan yaratabilirsiniz.Ona itaat etmeyi herşeyi gerçek bir hayvanmış gibi öğreteb... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved