Elektrokinezi Nedir ?

 


Elektrokinezi Ne işe Yarar?

Vücutta Elektrik Yükü Oluşturma

Genel olarak Psi enerjisiyle bağıntılı olan bu elektrik yükünün artışı tıpkı diğer bütün psişik olgularda olduğu gibi gözde canlandırma (imajinasyon) ile sağlanır. Bu işe yeni başlayanların dahi hiç sıkıntı çekmeden uygulayıp sonucunu alabilecekleri, en bilinen yöntem; kalp çakrasını merkez alan Psi enerjisinin bütün vücudu dolanarak elektrik yükü açığa çıkardığını gözde canlandırmaktır.
Bu herhangi bir enerji depolanmasına ihtiyaç duymayacağı gibi, Psi enerjisini artırma tekniklerini uyguladıktan sonra yapılması çok daha etkili olacaktır. Vücudunuzun, bütün psikokinetik eylemleri gerçekleştirmenizi sağlayan bölümü olan kalp çakranızdan başlayarak; bir elektrik enerjisinin, yedi çakra ve dan tian’ı doldurarak bütün vücudunuzu sardığını düşününüz. Bunu uzun vadeli ve düzenlice tekrarladığınız takdirde vücudunuzdaki elektrik akışkanlık kazanmaya başlayacaktır ve bu sayede bu elektriği kullanan çeşitli elektrokinezi tekniklerine başvurarak çeşitli psişik eylemler gerçekleştirebileceksiniz.

Vücudunuzdaki elektriği yeterli seviyeye getirdiğiniz takdirde yapabileceğiniz en eğlenceli aktivitelerden bir tanesi de bir elektrik devresinin iki ucunu parmaklarınızla birleştirip devrenin çalışmaya başladığını görmektir. Çok benzer bir şekilde, vücudunuzdan bir radyoya elektrik iletimi sağladığınızda bu radyonun frekansını saptırmak söz konusudur.

Elektrokinezi teknikleri kullanarak elektronik cihazlara etki edebileceğiniz gibi aynı elektrik yükünü biyolojik canlılar üzerinde de kullanabilirsiniz. Ne var ki bu tarz bir girişim çoğunlukla biyolojik süjenin iflas etmesi ile sonuçlanacağı için özellikle insanlar üzerinde elektrokinetik eylemlerin yapılmaması daha iyidir.
Elektrokinezi Nedir ? Elektrokinezi Nedir ? ParanormalTR Elektrokinezi Ne işe Yarar? Vücutta Elektrik Yükü Oluşturma Genel olarak Psi enerjisiyle bağıntılı olan bu elektrik yükünün artışı tıpkı... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved