Lunarkinezi - Karanlık Teknikler

 


Lunarkinezi

Negatif enerjiyi kullanabilmek için önce onu nasıl çağıracağını bilmen gerekir.Vücudundaki enerjiyi hisset.Şimdi seni güçlüce öfkelendiren duyguları düşünmeye başla.(kötü ruhlar, vampirler, kendi duygularınız...)Şimdi bütün bu öfke ve nefret dolu düşünceler aklından çıksın vücudunu tıpkı bir ceket gibi sarsın.Bunu hayal et.
Şimdi bir alev düşün.Yakıcı, alev alev, kor.Alev vücudunu kaplasın. Büyüsün, büyüsün.Nefret ve acıyla yansın, pis bir alev.Etraftaki tüm negatif enerjiyi kendinde topluyor.Kötü düşünceler ile oluşturduğun ceketin gözeneklerinden geçsin.Ve cekete temas ettiğinde üstündeki enerji dolu ceket renk değiştirsin.Mor veya maviye dönüşsün. Ateşle birleşsin.Birbirlerini tamamlasınlar.Artık üstünde güçlü bir enerji alanı var.Ve bu enerji alanı tüm negatif duyguları çekiyor.

Karanlık Top 

Karanlık bir odada psi ball yapmaya çalış.Kötü enerjileri çekmeye başla.Tıpkı bir psi ball yapar gibi yapmaya çalış ama kaynağın karanlık enerjiden gelsin.

1-Biriktirdiğin tüm negatif enerjiyi avuç içinde topla.Tüm nefretini psi ball'a odakla.Sonunda haykır ve fırlat.

2-Kötü olan birşeyden enerji çek ve bu kötü enerjinin bir süre vücudunda dolaşmasına izin ver.Vücudunda kötü enerjinin olmasına alıştıktan sonra bu enerjiyi ellerine topla.Bu enerjiyi odakla ve haykırırken fırlat.

Karanlık Bomba

Önce tüm enerjini olumsuz yap ve negatif enerjiye dönüştür.Eğer yeterince enerjin olduğunu hissetmiyorsan kötü olan bir şeyden enerji çek.Tüm kötü enerjileri çekmeye başla.Bunu yaparken ellerini başına kadar kaldır.Enerjiyi ellerinde biriktir.

Bunu ellerini gerçekten ağır hissedene kadar yap.Sonra ellerinde biriken bu enerjinin bir yere değdiğinde kararsız davranacağını ve zarar vereceğini düşün.Bunu basitleştirmek için onu bir bombaya benzetebilirsiniz.Onu bir bomba gibi hayal edin.Sonra onu güçlü bir şekilde bir hedefe yada yere doğru fırlatın.Değdiği herşeye zarar verecektir.Size gelirse size de zarar verecektir.

Enerji Çalma

Birini yakalayın ve avuçlarınızdan kökler çıktığı düşünün.Avuçlarınızla tuttuğunuz insana köklerin girdiğini hayal edin.Bu köklerin onlardan enerjiyi alıp size getirdiğini hayal edin.Bunun tatmin edici bir şekilde çalışabilmesi için pratik yapmanız gerekir.
Lunarkinezi - Karanlık Teknikler Lunarkinezi - Karanlık Teknikler ParanormalTR Lunarkinezi Negatif enerjiyi kullanabilmek için önce onu nasıl çağıracağını bilmen gerekir.Vücudundaki enerjiyi hisset.Şimdi seni güçlüce ... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved