Çiçek ve Psikometri

 


Psişik yetenekleri çabuk emdiği için geleneksel olarak çiçek, kişi psikometrisi için iyi bir odaktır. Falına baktığınız kişiden bir demetten seçtiği veya çalıların arasından kopardığı bir çiçek getirmesi gerekir. Aynı tarot kartlarının rastgele seçilmesi gibi kişi de öylece koparılmış veya hatta bulunmuş onunla ilgili şeyleri yansıtan belli bir çiçeği seçebilir. Çiçek psikometrisini uygulamak için.

1) Güller, irisler ve karanfille, belki duygularla aralarında bir bağlantı kurulduğu için özellikle etkilidir. Bir grup oluşturmaya karar verirseniz, bütün üyelerin çiçek getirip birbirlerinin çiçek falına bakmalarını sağlaya bilirsiniz. İlk aşamalar, kişi psikometrisinde falcıyla falı bakılan kişi arasındaki bağı oluşturmak için kullanılanlarla aynıdır.

2) Çiçek psikometrisinde, söz konusu kişinin, çocukluktan başlayarak, yaşam yoluyla ilgili olduğu için bitkinin sapını da hesaba katabilirsiniz. Önemli değişimleri işaret eden işaretler ve renk değişimleriyle, durağanlık bildiren pürüzsüz parçaları bulabilirsiniz.

3) Çiçeğin, alt tarafa denk gelen üçte birlik kısmını geçmiş, ortasını bugün ve üst kısmını da gelecek on yıl olarak alın. Konuşurken, parmaklarınızı bütün kısımlarda gezdirin ve her budakta durun.

4) Yapraklar ve daha küçük başka çiçeklerin ana gövdeden ayrıldığı diğer dallar da gelecekteki gidişatı -örneğin arkadaşla, aile, iş arkadaşlıkları ve aşk ilişkileri – etkileyen mevcut dış faktörler olarak görülebilir. Tomurcuklu yerde, maddi konulardaki planlar henüz sonuç vermemiştir. Bir çok yaprak, girişimler, aile ve arkadaşlar konusunda bilgi verir. Yapraklardaki delikler hala acı veren ayrılıkları gösterir.

5) Yalnız bir çiçek, isteyerek veya zorunluluk nedeniyle yalnız olan birini gösterir.

6) Yan saplardaki ve yapraklardaki renk solmaları çatışan ilgileri, seçimleri, hatta zıtlıkları işaret edebilir. Bu engellerin anlamak için bir süre oralarda duraklayın.

7) Eğer çiçek yapraklardan ve diğer tomurcuklardan daha yüksekteyse, o zaman kişi hırslı ve bağımsız olabilir. Eğer foliagleye bulanmışsa o zaman mutluluk başkalarında yardım etmekte bulunmuş demektir.

8) Çiçeğin kendisi kişinin hem dünyadaki hem de rüyalarındaki karakter özelliklerini gösterir. İlk dikkate alınması gerek şey şeklidir. Eğer çiçek uzun ve görkemliyse, bu, yolculuk sevgisi ve hareketliliğin göstergesidir. Küçük ve bol yapraklı bir çiçek alışılmışa ve eve olan sevgiyi yansıtır; oval oto kontrolün bir derecesini ; yuvarlak yapraklı büyük yapraklı büyük bir çiçek, vermeyi seven birini veya canlı bir çiçek, bir sır saklayıcısını ima eder. Tek ve küçük çiçekler genellikle kişi için iç dünyasının ve kişisel mutluluğun maddi şeylerden daha önemli olduğunu gösterir.

9) Eğer ana çiçek hala açmaktaysa hayallerin gerçekleşme zamanı henüz gelmemiştir; yarı kapalı çiçekler tereddüt ve güven eksikliğini; açılmış çiçek ise şefkatliliği ve cömertliği; tam açılmış çiçek ise bilgeliği; solmakta olan çiçek ise pişmanlıklarla gölgelenmiş yaşamı ifade eder.

10) Son olarak da, seçilen çiçeğin rengine bakın. Kırmızı tutku ve aynı zamanda kızgınlığa işaret eder; sarı, sevilme arzusu ile doğal bir iyimserliği; mavi, mantıklı ama makul bir insanı; beyaz, sessiz ve kolay incinen birini; pembe, nazikliği ve gönül alıcılığı; mor gizemi ve gizli derinlikleri; kahverengi, materyalist veya pratik insanı; portakal rengi, kendine güveni ve bağımsızlığı ifade eder.

Birden fazla renk çok yönlülüğün ve aynı zamanda değişkenliğin işaretidir. Gerçek kişilik için merkeze yakın kısımların rengine bakın.

Cassondra Eason
( 10 Adımda Pisişik gücünüz )


Çiçek ve Psikometri Çiçek ve Psikometri ParanormalTR Psişik yetenekler i çabuk emdiği için geleneksel olarak çiçek, kişi psikometrisi için iyi bir odaktır. Falına baktığınız kişiden bir demette... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved