Bumerang Yasası Nedir?

 


Bumerang Yasası

Evrende şöyle bir döngü vardır " Verirsen Alırsın" Bumerang Yasasındada evrene verdikleriniz size fazlasıyla geri döner . ( Örn.; mutluluk ve güç verirseniz size fazlasıyla mutluluk ve güç evren tarafından verilir..
Başınıza gelen her şeyi, hayatınıza gerçekten siz mi çekiyorsunuz?

Kesinlikle Hayır ! Başınıza gelen birçok şeyin bi kısmını siz kendinize çekiyor olabilirsiniz ama çekmedikleriniz daha çok. Biz buna "Bumerang Yasası", Evrenin Bumerang Yasası deriz. Sadece yaptıklarınız değil, yapmadıklarınız da başınıza gelenlerin sorumlusudur. Biz buna aynı zamanda tahterevalli paradoksu da diyebliliriz. Nedir bu ? Kendi varlığınızı başkalarının varlığına göre konumlandırdığınızda başınıza gelecek olanda budur zaten. İçten içe çevrenizdeki bazı insanlar ile kendinizi kıyaslıyor ve kendi başarınızı onların başarıları ile tartıyorsanız yada çoğu zaman isteyerek veya istemeyerek, kıskançlık , haset yada rekabet duygusu ile başkalarının başarısızlığını istiyorsanız. Bu durumda evreni harekete geçirirsiniz. Artık çarklar dönmeye başlar. Ama unutmayın sizin blunduğunuz yerde baskalarıda vardır. Onlarında talepleri,istekleri ve tutkuları vardır ve onlarda evrenden dilekte bulunur .

Birinci kural şudur :
•Başkalarının kötülüğünü istemeyin , başkalarının kötü duruma düşmesi sizi sevindirmesin . Kendinizi kendiniz gibi görün ve başkaları ile kıyaslama yoluna gitmeyin.

Zihninizde Oluşturduklarınız nasıl oluyorda gerçekleşmiyor ?
Sizde "Bumerang Yasası'nı " Deneyin...

Evrene, doğru zamanda doğru mesajlar gönderin. Mutlaka size geri dönecektir. Kafanızda muhteşem bir villa görüntüsüne yıllarca odaklansanız ve bir an bile başka birşey düşünmeseniz bile düşünceleriniz, düşünce olarak kalır. Çünkü doğa boşluk tanımaz ve herşeyin bir bedeli vardır. Almadan vermek sadece Allah'a(C.C) mahsustur, Evren bile bir bedel ister...
Bu durumda bedel ödemeye hazır olun. Kendi enerjiniz yetmiyorsa, başkalarının enerjisini kullanın. O zaman olur...

Düşündüklerinizi gerçekten kendinize çekebilir misiniz?
Olmuyorsa birde Bumerang Yasasını Deneyin ..

Boşuna uğraşmayın çekemezsiniz . Her ne kadar " Çekim Yasası " bunu yapabileceğinizi söylüyorsa da bunu gerçekleştirmek " ortalama " bir insan için imkansızdır.
Sahip olduklarınız, çölde bir şişe su kadar değerli olmalı. Ya çölde bir şişe suyunuz olmalı yada bir şişe suyunuzun olduğu yerde herkes kendini çölde sanmalı. O zaman bir şişe suyunuz altın değerinde olacaktır. Bumerang Yasası bazen bu kadar basit ve etkilidir. Çölde su yoksa, çantasında 1 milyon doları olan biri sizin bir şişe suyunuzu bir milyon dolara satın alır. Bu durumda, "Siz varlık olarak çölde bir şişe su musunuz?" Bunu düşünün. Eğer değilseniz, olmaya çalışın.
Bumerang Teorisine gör, evren bir büyük ayna hareketi yaparak gönderdiklerinizi çoğaltarak size geri gönderir ve etrafınızdaki herkes bu mesajı alglar.

Zenginler neden zengin, yoksullar neden yoksul ?

Yoksulluk, önce ruhu sefalete sürükler ve yoksul bu durumu rutin gerçeği olarak kabul eder. Bütçenizi aşsa bile zaman zaman bir tas kahveye 10$ harcamaktan çekinmeyin. Genelde yoksullarn Yapmadığı şeyleri gücünüz yetmese bile yapın. Opera,konser,tiyatro,pahalı bir yemek,lüks bir gezi... Bunların hakkınız olduğunu düşünün. Yoksulken bile para biriktirin ve bunları yaşayın. Göreceksiniz evrene gönderdiğiniz bu mesaj size katlanarak geri dönecektir. Napolyonda bu konuya örnek gösterilebilir. O sadece bir general; askeri başarıları büyük. Bir gün iktidarı ele geçiriyor ve imparator olmak istiyor. Korsikalı yoksul bir köylü çocuğu, Fransa tahtına talip oluyor. Saraydakilerden birişu sözü söylüyor ; "Efendim siz imparator olamazsınız." Napolyon ; " Neden ?" diye sorunca, adam " Çünkü siz soylu değilsiniz, tahta sadece asil olanlar çıkabilir." Napolyonun yanıtı ibret verici: " Benim asaletim de şimdi başlıyor."...

Siz de zenginliğinizi ve asaletinizi bu örneklere bakarak ve "Bumerang yasasını" uygulayarak sağlayabilirsiniz...

İşte Gördüğünüz gibi arkadaşlar Evrene Ne kadar çok ışık yansıtırsak o kadar çok ışık geri bize dönecektir ...

Limitsiz Secret ( Bumerang Yasası ) kitabından alıntı yapılmıştır
Bumerang Yasası Nedir? Bumerang Yasası Nedir? ParanormalTR Bumerang Yasası Evrende şöyle bir döngü vardır " Verirsen Alırsın" Bumerang Yasasındada evrene verdikleriniz size fazlasıyla ge... 4.5 5

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bumerang yasası Çekim yasasının bir koludur Birbirninden bağımsız gibi yorumlanmış. Yanlış Çekim yasasını Rezonansı iyi anlayınız

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved