Tarot Joker Kartı

 


Tarot Joker Kartı
Tarot Joker Kartı Düz anlamı: Beklenmeyen olaylar ve etkileri gösterir, bu durumda eldeki güç kullanılmalıdır. Yaşamsal önem taşıyan bir seçim. Dikkatsizlik, kaygısızlık, kader çarkının yeni bir aşaması, yolculuklar ve israf.

Tarot Joker Kartı Ters anlamı: Yanlış seçim, ihmal, bozulma ve dağılma, gelişmenin engellenmesi, zorlayıcı olaylar ve önemsenmeyen olayların ana problemler haline gelmesi.

Dağlık bir yörede, genç bir adam, uçuruma doğru yürüyor. Önündeki uçurumu görmezlikten gelen bu genç adamın omzunda ucunda bir dağarcık asılı olan bir sopa vardır. Sol elinde ise, özgürlüğü sembolize eden bir gül bulunur. Deli, Tarot'un en önemli kartlarındandır. Yeni doğmuş bir çocuk gibidir, dünyaya saf, masum ve habersiz olarak gelmiştir, hâlâ şuursuzdur. Peşinde koştuğu kelebeğin izinde, ahdini arar. Deney için gereksinmelerini, toplumun her alanında ve düzeyinde bulmaya çalışır. Ama alışılmışlığın dışındadır. O, bir avaredir, düzenli ve organize yaşamın dışına çıkar, gider. Kendi yolunda giderken, kuralları ve tabuları dinlemez. Çılgınca hareket eder ve dehasının kaynağını da yanında taşır. 


Başlarda, kabul edilmez ve sevilmezken, sonradan toplumu bütünleyen bir hale dönüşür. Deli, yeni başlangıçtan n, yeni dönüşümlerin, yeni yaşamların müjdecisidir. Öğrenmek isteyen bir çocuk gibi, tehlikenin her türüne âdeta koşarak gider. Tarot'un Joker'i Enkarnasyon sezgileri ile, umutla kelebeğini kovalar durur. Sezgi gücü sayesinde, gizemli boyutlara rehberlik eder. Ruhsal olarak, coşkulu, neşeli ve keyiflidir. Zorluklan, problemleri, ikilemleri ancak ima yolu ile ortaya koyar. Henüz bütünleşmediği için, eylemlerinden sorumlu değildir. Yaşam yolunun dışında bulunmayı sever, yaşamın içine kelebeğinin sayesinde girer. Deneyimleri ve yanlıştan, ikilemler halindedir. Hatalarının, kendisini esarete düşüreceğini düşünerek, daima ileriye doğru koşar. Yanında yani, dağarcığının içinde hep anılarını taşır ve onları hep ileri sürer.Böylece kaybettiklerini yeniden kazanacağını sanır. İlkel bir saflık ve masumiyettedir. Elindeki çiçek, bir diğer anlamda, ruhudur, bu şekilde ilahiliğin bir parçası onun hep yanındadır. Sezgisi ile, bu ilahi ışık birleştiğinde ileriye dönük yargılan güçlenir ve kesinleşir. Deli, ters konumda bilinen Joker kartının fonksiyonunu görür yani her şeyin, her kavramın, her düşüncenin yerine kullanılır. Önceleri, tüm kaosların ve anarşilerin savunucusu ve lideridir ama uyandıktan sonra, bunun böyle olmaması gerektiğini anlar, sadece deney kazanmıştır.
Tarot Joker Kartı Tarot Joker Kartı ParanormalTR Tarot Joker Kartı Düz anlamı: Beklenmeyen olaylar ve etkileri gösterir, bu durumda eldeki güç kullanılmalıdır. Yaşamsal önem taşıyan bir... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved