Kahve Falında Leylek Görmek

 


Kahve Falında Leylek Görmek
Kahve Falında Leylek Görmek: Daha önceden planladığınız seyahate çıkacak yada katılmak istediğiniz toplantı ve görüşmelere katılacaksınız.

Falda Leylek, çıkması seyahat etmeye işaret etmektedir. Bir evden başka bir eve doğru taşınmaya, olduğu yeri değiştirmeye ya da bir şehri bırakıp diğer bir şehre göç edeceği anlamındadır. Daima yol olarak yorumlanan bu hayvan sürekli hareket halinde olmaya da işaret etmektedir. Ayrıca çok uzak bir yoldan gelecek olan misafiri de göstermektedir.

Ayrıca kahve falında leylek görmek, çok güzel ve sevinçli bir haberinde olmasına işaret ediyor. Ayrıca kısmetin açılacağı anlamlarına da gelmektedir. Eğer bir yerden beklenen bir durum ve haber var ise; tez zaman içerisinde olacağını işaret ediyor. Leylek beyaz olduğundan daima falda temiz, güzel ve sevindirici durumları göstermektedir.
Kahve Falında Leylek Görmek Kahve Falında Leylek Görmek ParanormalTR Kahve Falında Leylek Görmek : Daha önceden planladığınız seyahate çıkacak yada katılmak istediğiniz toplantı ve görüşmelere katılacaksınız... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved