Deste Katina Kitap Kartı ve Anlamı

 


Katina Kitap Kartı ve Anlamı
Düz Anlamı: Kitap, ruhunu zenginleştirir. Sırlar söz konusudur. Bu kart, insanın içini rahatlatan, derin ve büyük bir sır anlamındadır.

Şimdiye kadar yabacısı olduğun, belki de anlaşılması zor olan şeyleri anlamak için uğraşırken, bir de bakmışsın, artık hepsini anlıyorsun. Hayatın sırlarını açığa çıkarıyor. Şimdiye kadar tüm bunları yanlış yerde aradığını fark ediyorsun. Kitap seni aydınlatıyor. Kitap sana gerçekte asıl istediğinin ne olduğunu anlama gücü veriyor.

Ters Anlamı: Sıkıntı veren büyük ve derin bir sır görünüyor. Yazıtlar, gelecekte yaşanacak üzüntülerin habercileridir. Çok fazla gözyaşı ve duygu saklıyor. Çok fazla korku söz konusu. Öğreneceğin sırlar sana gözyaşı getirecek. Hatta, her şeyin boş olduğunun farkına varınca kendini güçsüz hissedeceksin. Ancak sonunda, kitabın gizli anlamının açığa çıkmasıyla, bütün bunlar senin yararına olacak ve hayatın boyunca sana yol gösterecek.
Deste Katina Kitap Kartı ve Anlamı Deste Katina Kitap Kartı ve Anlamı ParanormalTR Düz Anlamı: Kitap, ruhunu zenginleştirir. Sırlar söz konusudur. Bu kart, insanın içini rahatlatan, derin ve büyük bir sır anlamındadır. ... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved