Selülit Tedavisinde Akupunktur

 


Selülit Tedavisinde Akupunktur

Sellüliti obeziteden ayrı tutmamızın nedeni; obez olmayan insanlarda da görüldüğü içindir. Sellülit; bozulmuş, formunu kaybetmiş, kronik, iltihaplı deri altı yağ dokusudur. Normal zayıflama programıyla kaybedilemez. Yapılacak işlem; yanlış beslenme alışkanlıklarının değiştirilmesi, bölgeye yönelik akupunktur seansları ve egzersiz programları, manuel (elle) lenfa drenajı masajıdır. Bu masaj konusu üzerinde titizlikle durulmalıdır.



Çünkü normal masajla sellülit yok olmaz aksine artar ve genişleyerek yayılır. Çünkü sellülit bir iltihap olduğu için yanlış basınç iltihabı çoğaltacaktır.
Sonuç olarak


Bu çeşit yazılarla akupunkturun sözkonusu hastalıklardaki etkisini anlatmaktaki amacımız, toplumu, bilinmeyen ve maalesef suistimal edilmeye çok müsait olan akupunktur konusunda bilinçlendirmek ve kişilerin, yetkileri T.C.Sağlık Bakanlığı’nca onaylanmış “Akupunktur Uzmanı Tıp Doktorları”na danışabilmelerini sağlamaktır.
Selülit Tedavisinde Akupunktur Selülit Tedavisinde Akupunktur ParanormalTR Selülit Tedavisinde Akupunktur Sellüliti obeziteden ayrı tutmamızın nedeni; obez olmayan insanlarda da görüldüğü içindir. Sellülit; bozulm... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved