Manyetizasyonun Pratik Kullanımları

 


Manyetik etkilerin kullanımları tabii ki, Hipnozla sınırlı değildi. Bazı kimseler ve özellikle bazı Okültistler manyetik enerji dedikleri durumu çok öncelerden beri biliyorlar ve kandi dünyasal amaçları doğrultusunda kullanıyorlardı. Bu işlemler de aşağıda anlatılacağı gibi yapılıyordu ve hala da çok geniş ölçüde yapılmaktadır.


Manyetik etkileri ya da bizim anlayacağımız şekilde, Zanshin'i kullanarak birilerini etkileme yöntemleri kişiden kişiye değişebilir fakat en genel yöntem aşağıdadır.

Bir insan etkilenmek istenildiği zaman, etkilenecek olan kimse hafifçe sağa alınır yani uygulayıcı yirmi, otuz derece kadar, belli etmeden sola dönerek kurbanını sağ yanına alır. Konuşurken söylemek istediklerini tane tane söylerken gözler hiç kırpılmadan kurbanın iki kaşı arasına odaklanır. Bu sırada gözler iri iri garip şekilde açılmamalı normal tutulmalıdır. Konuşurken bir yandan da istenilen fikirlerin kurbana itildiği imajine edilir. Onun bunları kabul ettiği, kabul etmekten mutlu olduğu gibi şeyler hayal edilir. Şayet bakışların direk olarak iki kaş arasına odaklanmasının yakışık almayacağı bir durum varsa karşıdaki kimsenin solar pleksüsüne ve hatta dizlerine bakmak da yeterli olabilir.

Konuşurken söz karşı tarafa geçtiği zamanlarda, onu dinlerken asla manyetik noktalara bakmamak lazımdır. Manyetik noktalar yerine mesela onun bir kaşına veya yüzündeki herhangi bir noktaya bakmak mümkündür.

Bu konuda ciltler dolusu yazı yazmanın mümkün olmasına rağmen manyetik enerjinin kullanılması burada ve geliştirilmesi de aşağıdaki bölümlerde yazılanlardan ibarettir. Bundan sonrası sadece bu konuda kitap yazıp para kazanmak isteyenlerin cilt doldurmak için yazacakları gereksiz detaydır.

Tabii ki, burada sadece bir fikri empoze etmek olarak anlattığımız işlem karşı tarafta, şaşkınlık, aptallaşma, beğeni, korku, saygı, sırları açıklamak isteği gibi akla gelen değişik duyguları uyandırmak için de kullanılır.

Dikkatli bir okuyucu bu noktada, yukarda anlatılan insanı etkilemek yöntemi ve yapılan şeyin amacı ile bir Kılıç öğrencisinin Zanshin'i kullanması arasında şekilsel olarak görünür farklılıktan başka hiç bir fark olmadığını anlayacaktır.

Zanshin hayat içinde insanları bilinçli etkilemek amacının dışında da fakat tabii gene etkileme şeklinde kullanılabilir. Bazı kimseler kendi fikirlerini yukarda anlatılan yöntemleri hiç bilmeden de hemen hemen herkese çok rahat empoze edebilirler. Bir işçi veya satıcı ile fiyat konusunda çok daha başarılı pazarlık yapabilirler. İnsanların dostluk ve beğenilerini elde edebilirler. Hatta karşı cins üzerinde çok başarılı olduğu kabul edilen insanlar da farkında olmadan aynı gücü kullanırlar. Zaman zaman gözümüze oldukça çirkin görünen ya da çekici bir yanı olmayan bazı kimselerin karşı cinsten son derece çekici olan kimseleri elde ettiklerini, istedikleri kimseyi baştan çıkartabildiklerini görürüz. Bu da Zanshin'in bilinçsiz bir kullanımıdır.
Manyetizasyonun Pratik Kullanımları Manyetizasyonun Pratik Kullanımları ParanormalTR Manyetik etkilerin kullanımları tabii ki, Hipnozla sınırlı değildi. Bazı kimseler ve özellikle bazı Okültistler manyetik enerji dedikleri du... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved