Kahve Falında Yıldız Görmek

 


Kahve Falında Yıldız Görmek
Kahve Falında Yıldız veya Yıldızlar Görmek: şerefli ve değerli bir insan olduğunuzun bir işaretidir. Uzak diyarlardan sevdiklerinizi bir süre içerisinde misafir edeceğinize işarettir. Sevdikleriniz ve uzun süredir görüşmediğiniz insanlarla görüşeceksiniz.

Falda Yıldızlar Görmek, musibet ve belaların sizle olacağına ve hayatınızda huzursuz günlerin başlayacağına işarettir. Aynı zamanda hastalığa, belaya, kötülüğüne, mal kayıplarına, boşanmalara da işaret eder.Yıldız görmenin bir diğer anlamı, şansın, zenginliğin ve sağlığın simgesidir. Geçmiş yaşantınızdaki hatalarınızı sürekli olarak her defasında tekrarlıyorsanız, yanlış yoldasınız demektir. Biran önce kendinize çeki düzen vermenin zamanı gelmiş demektir.

Kahve Falında Yıldız Görmek, iş ve okul hayatınızda önde gelen isimlerden birisi haline geleceğinize, büyük projelere imza atarak, sürekli yeni girişimler yapacağınıza, şehrinize yeni iş fırsatları getireceğinize işarettir. İlişki hayatınızda ise yıldız görmek, çocuğa işarettir. Sevdiğiniz bir kişiden kız çocuğuna sahip olabilirsiniz.
Kahve Falında Yıldız Görmek Kahve Falında Yıldız Görmek ParanormalTR Kahve Falında Yıldız veya Yıldızlar Görmek : şerefli ve değerli bir insan olduğunuzun bir işaretidir. Uzak diyarlardan sevdiklerinizi bir ... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved