Kahve Falında Papağan Görmek

 


Kahve Falında Papağan Görmek
Kahve Falında Papağan Görmek: İlk kez karşılaştığınız bir kişinin bundan sonra hayatınızda yer alacağını ve size farklı bir pencere açacağını ifade eder. Yaşamınıza giren bu kişi, hayatınızda birtakım değişiklikler yapmanıza olanak sağlayacaktır. Yani, yeni bir kişiyle gelen yeni bir hayat sizi bekliyor.

Falda papağan görmek, hayatınızın kısa bir zaman dilimi içerisinde değişeceğine işarettir. Aynı zamanda hakkınızda dedikodu yapılması anlamını da taşımaktadır. Sizde ilgi ve merak uyandıracak bir kişiyle tanışmanız anlamına da gelmektedir.

Kahve falında papağan görmenin diğer bir yorumu ise, arkadaş ve dostunuz olan kişilerin sayısında belirli bir artış olmasına işarettir. Hayatınızda yeni bir dönemin içerisine girebilirsiniz. Dostlarınız sizi yalnız bırakmayacak ve dertlerinizi onlarla paylaşacaksınız.
Kahve Falında Papağan Görmek Kahve Falında Papağan Görmek ParanormalTR Kahve Falında Papağan Görmek : İlk kez karşılaştığınız bir kişinin bundan sonra hayatınızda yer alacağını ve size farklı bir pencere açaca... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved