Kahve Falında Örümcek Görmek

 


Kahve Falında Örümcek Görmek
Kahve Falında Örümcek Görmek: Etrafınızda ki tembel ve işe yaramaz insanlardan uzak durmanız gerekiyor. Çünkü zamanla siz de onlar gibi olacaksınız.

Falda örümcek görmek, iş ve arkadaş çevrenizde meydana gelebilecek, olumsuz ve kötü gelişmelere işaret eder.

Kahve falında örümcek çıkan kimsenin çevresinden gelebilecek, her türlü olumlu ya da olumsuz yaklaşımlara, tutum ve davranışlara çok dikkat etmesi gerekmektedir.Çünkü kahve falında net bir şekilde görülen örümcek kesinlikle bir komplonun, kötü bir tuzağın işaretidir.İş hayatında, bu komplonun açılımı belki de üzerinize atılacak bir iftira olacaktır.Özellikle, çevrenizdeki zayıf ve tembel karakterli kimseler sizin için olumsuzluk teşkil etmektedir. Gerek kıskançlık, gerekse başka nedenlerden dolayı size kafayı takmış olan bu kimseler, hiç beklemediğiniz bir zamanda kara bir bulut gibi üstünüze çökecektir.

Kahve falında ağ üzerinde görülen bir örümcek ise maddi yönden sıkıntıya ve çevreniz tarafından maruz kalacağınız olumsuz etkenlerin habercisi olarak bilinmektedir.
Kahve Falında Örümcek Görmek Kahve Falında Örümcek Görmek ParanormalTR Kahve Falında Örümcek Görmek : Etrafınızda ki tembel ve işe yaramaz insanlardan uzak durmanız gerekiyor. Çünkü zamanla siz de onlar gibi o... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved