Deste Katina Balık Kartı ve Anlamı

 


Balıklar, uçsuz bucaksız okyanusta yüzerlerken, her türlü şey olabilir. Balık, sağa ya da sola gitme konusunda bir seçim yapar. Ve hayatı da vereceği bu karara bağlıdır.

Düz Anlamı: Seçim yapma zamanı geldi. İki arada bir deredesin ve ne yapman gerektiğini bilmiyorsun. Sabırsızlık söz konusu. Kararını çok çabuk vermelisin. Mağlup olmamak için ikisinden birini seçmek zorundasın; ve ilk önce tüm gücünle sen vuracaksın ya da kaçacaksın. Şayet bu kart, deste’deki başka bir kişi kartının üst tarafına düşmüşse, o zaman o kişi, karar vermende sana yardım edecek olan güçlü bir arkadaşın demektir.

Ters Anlamı: Birden bire önüne çıkabilecek olan tehlikeli bir düşmanın var. Tüm gücünle yüzüp, kayarak ondan kaçacaksın. Şayet bu kart, başka bir kişi kartının üst tarafına düşmüşse, o zaman bu kişi, seni çok arzulayacak demektir. Balıkların uzaklaşmasıyla,senin kararların ve ümitlerin güç kazanıyor.
Deste Katina Balık Kartı ve Anlamı Deste Katina Balık Kartı ve Anlamı ParanormalTR Balıklar, uçsuz bucaksız okyanusta yüzerlerken, her türlü şey olabilir. Balık, sağa ya da sola gitme konusunda bir seçim yapar. Ve hayatı ... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved