Yaşanmış Hayalet Hikayeleri

 


Yer : Ingiltere / RochdaleYakin zamanda kuzenimin yanina Rochdale / Ingiltere'ye gittim. Beni kendi uzerinde arastirma yaptigi eski terkedilmis bir eve goturdu.

O her nedense bu evin eski ve terkedilmis evin sahipleriyle uzaktan bir yakinligimizin oldugunu dusunuyordu.Eve bakarken birinin elimi tuttugunu histettim. Fiziksel olarak varligini hisediyordum. Daha sonra uzun zaman once olmus genc bir erkegin sesini duydum.

Bana yillar once oldugunu soyledi, daha sonra kuzenime donup, daha once burada 2 kisinin olup olmedigini sordum.

Kuzenim ise benim boyle dusunmeme neyin sebeb oldugunu sordu? Bense arkadamda varliklarini hisettigimi soyledim. Ergenlik caglarinda belki de daha genc olabileceklerini soyledim. Birinin digerinden daha kucuk oldugunu ve bir akrabalari tarafindan 100 lerce yil once yaklasik IS (Isa'dan sonra)1200 yillarinda oldurulduklerini soyledim.

Bu binan'in (Clegg Hall)suan bulungu yerde daha onceden kale hendegi varmis.Ve babalari, 2. Henry ile birlikte Hacli Seferine gitmis.

Cocuklari Bertrund (14 yasinda) ve kardesi Randulf (13ysd) amcalarina birakmis.Amcalari araziiyi ve mirasi kendine istiyormus.

Bir aksam en buyuk erkek kardes gece uzun bir yuruyusten donmus ve biraz hava almak icin kucuk kule'ye tirmanmis.

Amca tam hamlesini yapacakken, amca'ya guvenmeyen kucuk kardes abisini mirasadan feragat etmesi icin cagirmis,

Amca kucuk kardesi .korkuluklardan atarak kale hendegine dusurup oldurmus, olaylari goren abi ise amcayi yaralar, amca yasli fakat kuvettli bir adamdir, kendi yaralandigi gibi buyuk kardesi de yaralar.Fakat buyuk abinin de sonu kucuk kardes gibi olur.

Baba hacli seferlerinden dondukten sonra, amca yegenlerinin nasil oldugunu hakkinda hic bir fikri olmadigini soyler.

Baba amca'ya ogullarinin olmesine izin verdigi icin ofkelidir.
Amca komsu koylere kacar ve abisini oldurmek icin planlar yapar.

Evlerin icinde diger evlere gecmek icin gizli bir tunel vardir. Amcanin bu gizli tunellerden ana yatak odasina gectigini varsiyoruz, Amca bu duvara asili olan goblenin arkasinda bulunan gizli gecitte beklerken baba da aci icinde yatagindadir. O sırada en kucuk oglunun hayaleti belirir ve babayi dikkatli olmasi konusunda uyarir.

Baba duvara asli gobleni cekince yere kilic duser ve amca gizli gecitten cikar ve aralarinda kavga cikar, bu kavga sonucu amca olir.

O zamandan bu zamana bu iki kardesin ruhunun bu evde dolastigina ve insanlari uyardigi soyleniyor.

Jane Ingiltere / Rochdale
Yaşanmış Hayalet Hikayeleri Yaşanmış Hayalet Hikayeleri ParanormalTR Yer : Ingiltere / RochdaleYakin zamanda kuzenimin yanina Rochdale / Ingiltere'ye gittim. Beni kendi uzerinde arastirma yaptigi eski terk... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved