Vangel Pandeva Dimitrova - Babavanga Kehanetleri

 


Babavanga, 30 Ocak 1911 yılında o zamanki Osmanlı İmparatorluğuna bağlı Makedonya Cumhuriyetin'de doğdu. 13 yaşında yağmur seline kapılıp gözleri tamamen kör oldu. Geleceği görüyor fakat kaderi değiştiremiyor.

Dokunduğu herhangi bir nesne'yi bütün ayrıntılarıyla tanıyor. Bastığı topraklarda yıllar önce ne olaylar geçtiğini bilebiliyordu. Amerika'nın yeni siyahi başkanını 18 yıl öncesinden bilen kahine göre, Barrack Obama, ABD'nin çöküşüne yol açabilir.

11 eylül saldırıları, Kursk Faciası ve Rusya'nın Gürcistan işgal edeceğini bilen babavanga ABD ile ilgili şu kehanetlerde bulundu.


ABD'nin 44'üncü başkanı yani(George Bush'dan sonraki başkanı) siyah olacak.Bu ABD'nin göreceği son lider olacak.

Çünkü siyahi liderin göreve gelmesinden kısa bir süre sonra ülke büyük bir ekonomik krize girecek.

Kuzey ve Güney eyaletler arasında anlaşmazlık olacak. Endonezya karışacak. Tüm bunlar 3.dünya savaşını başlatacak.

Soyyetlerin çöküşünü, diananın ölümü, 11 eylül'ü bilen kahinin son kehaneti ortaya çıktı.Vanga'ya göre 2010 yılında 3.dünya savaşı çıkacak. Savaşın nedeni ise Asyada 4 devlet başkanına yapılacak saldırı...

Faciadan 20 yıl önce yüzyılın sonuna doğru, ağustos sıcağında kursk sular altında kalacak ve dünya felaketi izlerken gözyaşlarını tutamayacak demişti. 20 yıl sonra rus nükleer deniz altısı kursk, içindeki 118 denizciye mezar olunca herkes yaşlı kadının sözlerini hatırladı.

Vanga'nın ayrıca kendi ölüm tarihini bildiği kendisinden sonra Fransa'da bir çocuğun doğacağını ve 10 yaşına geldiğinde kehanet yeteneğinin yavaş yavaş ortaya çıkacağını 2009'da tüm dünyanın onun adını duyacağını söylediği belirtildi.
Vangel Pandeva Dimitrova - Babavanga Kehanetleri Vangel Pandeva Dimitrova - Babavanga Kehanetleri ParanormalTR Babavanga Kehanetleri, Babavanga Kimdir, Vangel Pandeva Dimitrova Babavanga Babavanga , 30 Ocak 1911 yılında o zamanki Osmanlı İmparatorluğuna bağlı Makedonya Cumhuriyetin'de doğdu. 13 yaşında yağmur seline kap... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved