Sonokinezi ( Ses Kontrolü ) Nedir ?

 


Sonokinezi

Sonokinezi düşünce gücüyle ses dalgalarını kontrol etmek anlamına gelir. Sonokinezi ile yapabilecekleriniz:


Televizyonun sesini kısabilmek veya açabilmek(tabii ki kumandasız !),Yankı arttırabilmek gibi...

Evet,şimdi sonokinezi çalışabilmeniz için birkaç yöntem:

1.Televizyonun sesi ile oynama

İlk önce televizyonun karşısına geçin ve bir elinizle psi-top yapın.Psi iyice oluşmaya başladığında onu kumandayı tutar gibi tutun ve üzerinde tuşlar varmış gibi baş parmağınızla hafif hafif bastırın.Mesela sesi açmak istiyorsunuz .Psi-topun üzerinde + volume düğmesi gibi birşey olduğunu düşünün ve hafif çe psi-top'a basıtırın.İşte böyle.Bu yöntem başka aletlerde de geçerlidir(müzik seti vb.)

2.Fısıltı Yöntemi

Bu biraz daha zor bir yöntemdir.

Öncelikle boş bir odaya geçin.Fısıltı gibi bir ses çıkarın ve bu sesin gitgide arttığını ve kulağınızı sağır edecek derecede yükseldiğini düşünün ve hissedin.Eğer başardıysanız ses azda olsa artacaktır.

3.Yankı yöntemi

Yine boş bir odaya geçin. Herhangi bir şey söyleyin.Ve bu söylediğiniz şeyin ardarda yankılandığını düşünün ve hissedin.Bunu sizden sonra aynı şeyi söyleyen kişiler varmış gibi,ya da sizden sonra aynı şeyi söyleyen bir koro varmış gibi düşünebilirsiniz.
Sonokinezi ( Ses Kontrolü ) Nedir ? Sonokinezi ( Ses Kontrolü ) Nedir ? ParanormalTR Sonokinezi Sonokinezi düşünce gücüyle ses dalgalarını kontrol etmek anlamına gelir. Sonokinezi ile yapabilecekleriniz: Televizyonun sesi... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved