Dev Ahtapot Efsanesi

 


Dev Ahtapot
Dev Ahtapot Kraken Efsanesi

Kraken, İskandinav kökenli efsanevi deniz canavarıdır. Anlatılan efsanelere göre bir ada kadar büyük, bir gemiyi direk tepesine kadar uzanan kollarıyla devirebilen efsanevi deniz yaratığı. İlk gerçek örneği 1888'de Yeni Zelanda sahillerinde ölüsünün karaya vurmasıyla görülmüştür. Derinlerde yaşayan bu canlı çok nadir görülür.

Kraken Almanca ahtapot anlamına gelir. Bugün denizin derinliklerinde dev kalamarlar yaşıyor. Birçok küçük tekneye sadıranları rapor edilmiş durumda.

Dev Ahtapot

Krake Almanca ahtapot anlamına gelir. Bugün denizin derinliklerinde dev kalamarlar yaşıyor. Birçok küçük tekneye sadıranları rapor edilmiş durumda.

Dev Ahtapot

Bazı açıklamalar göre, Kraken bir deniz yaratığı "yüzen ada boyutunda olduğu" ve gemilere saldırmadığını,büyük girdaplar yaratarak onları içine çektiği söylenir.


Bakınız - Hydra
Dev Ahtapot Efsanesi Dev Ahtapot Efsanesi ParanormalTR Dev Ahtapot Kraken, Kraken Efsanesi, Efsanevi Deniz Canavarı Kraken... Mitolojide Dev Ahtapot Kraken... Dev Ahtapot Kraken Efsanesi Kraken, İskandinav kökenli efsanevi deniz canavarıdır. Anlatılan efsanelere göre bir ada kadar büyük, bir ge... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved