Kahve Falında Çaydanlık Görmek

 


Kahve Falında Çaydanlık Görmek
Kahve Falında Çaydanlık Görmek: Sıkıntılı bir durum olacağına işaret eder. Bu, beklenmedik bir anda gelen kötü bir haber olabilir. Üstüne basılarak söyleyecek olursak, kahve falında çıkan işaretlerin beraberinde, etrafında görülen şekillerinde büyük önemi vardır.

Örnek olarak, çaydanlık şeklinin yanında ay işareti var ise, bu karşılaşılacak sıkıntının kısa süre içerisinde atlatılacağı yönündedir. Bir obje üzerinde görülen çaydanlık şekli, iş hayatınızda karşılaşacağınız gerginlikleri temsil eder. Bu, patron veya iş arkadaşlarınız ile tartışma yaşayacağınızın habercisi olabilir.

Falda görülen çaydanlık, masa üzerinde ise bu da, devlet dairesi gibi yerlerden gelebilecek borçlar ve açılmış bir davanız varsa bunu kaybedeceğiniz yönünde de yorumlanabilir. Ayrıca kahve falında çaydanlık çıkan kişi, eğer evli ise evliliğinde büyük sorunlar ve tartışmalar yaşayacağı da söylenebilir.
Kahve Falında Çaydanlık Görmek Kahve Falında Çaydanlık Görmek ParanormalTR Kahve Falında Çaydanlık Görmek : Sıkıntılı bir durum olacağına işaret eder. Bu, beklenmedik bir anda gelen kötü bir haber olabilir. Üstüne... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved