Tarot İmparatoriçe Kartı

 


Tarot İmparatoriçe Kartı
Tarot İmparatoriçe Kartı Düz anlamı: Verimlilik, eylem, annelik, iç denge ve huzur, bereket ve evlilik yaklaşımı, maddi refah, sırlar, kuşku, çocuklar, hamilelik, ziraat alanında bereket, sanatsal yaratıcılık, büyüme ve gelişme, şefkat, duygu.

Tarot İmparatoriçe Kartı Ters anlamı: Cehalet, tembellik, eylemsizlik, istenmeyen hamilelik, güçsüzlük, kaynakların boşa tüketilmesi, lüks düşkünlüğü, olayların ertelenmesi, savaş ve yok olma, tereddütler, ev ve aile karışıklığı.

Anne olacak izlenimini veren bir kadın. Çiçekler ve ağaçlarla dolu bir bahçede oturuyor, başında 12 yıldızlı bir taç, enerjiyi ve 12 burcu simgeliyor. Boynunda 7 incili bir gerdanlık var. Yanında duran kalp, dişilik, sanat ve güzelliğin sembolü Venüs'tür. İmparatoriçe, düşünce tohumlarıyla gebe bırakılmıştır, kendisi bu tohumlan yapıcı ve geliştirici bir rol oynayarak büyütecektir. Yeni düşüncelerle, yeni bir yaşamı simgeler. Taşıdığı 3 sayısı, uyum ve sentez sayısıdır. Geçmiş ve gelecek zaman arasında, evren boyutunu gösterir, böylece yaradılışı ve zaman faktörünü sembolize eder. İmparatoriçe, ana Tanrıçadır, tüm yaşayanların kaynağıdır. Dünya cennetinin kurallarını koyar, anneliği ve doğumu simgeler. Yunan Tanrıçası Demeter' in Sümer Tanrıçası İştar'ın karşıtıdır. Silahlan duygular ve hislerdir, düşünceyi kullanmaz. Ailenin kurucusu ve koruyucusudur, tüm birlikteliklerin destekçisidir, insanların problemlerini ve yaşadıkları zorlukların iç yüzlerini anlar. O, bilinçaltına güzel duygular ve etkiler yollayan ideal bir kadındır. İmparatoriçe, astrolojik olarak Venüs'tür, dişidir, nötrdür ve toprak elemanıdır.
Tarot İmparatoriçe Kartı Tarot İmparatoriçe Kartı ParanormalTR Tarot İmparatoriçe Kartı Düz anlamı: Verimlilik, eylem, annelik, iç denge ve huzur, bereket ve evlilik yaklaşımı, maddi refah, sırlar, k... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved