Osho Zen Tarotu Bütünleşme Kartının Anlamı

 


Osho Zen Tarotu Bütünleşme Kartı: Çelişki insanın içindedir ve bu çelişki içeride çözülmediği sürece, başka hiçbir yerde asla çözülemez. Sağgörü içinizdedir ve zihnin iki kısmı arasındadır. Küçük bir köprü vardır arada, eğer o köprü kazayla bir tür fizyolojik kusur ya da başka bir sebeple yıkılırsa, insan ikiye bölünmüş olur.

Bunun sonucunda iki kişi oluşur ve şizofreni ya da bölünmüş bir kişilik ortaya çıkar. Sabah uyandığınızda sevgi dolu ve çok mutlu olursunuz ancak akşam olduğunda ise tam tersi her şeye öfkeli, önüne gelene saldıran ve çekilmez bir insan olabilirsiniz. Bunun tam tersi de olabilir. Ayrıca bir sonraki bunun farkına bile varamazsınız. Bu nedenle kendi içinizdeki çelişkilerden kurtulmak ve iç barışınızı sağlayıp içsel birliğinizi sağlamak en önemli şeydir.

Osho Zen Tarotu Koşullanma Kartı
Osho Zen Tarotu Bütünleşme Kartının Anlamı Osho Zen Tarotu Bütünleşme Kartının Anlamı ParanormalTR Osho Zen Tarotu Bütünleşme Kartı:   Çelişki insanın içindedir ve bu çelişki içeride çözülmediği sürece, başka hiçbir yerde asla çözülemez. S... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved