Osho Zen Tarotu Koşullama Kartının Anlamı

 


Osho Zen Tarotu Koşullama Kartı: Bireysellik varlığınızı belirler, kişilik insanlara toplum tarafından zorla kabul ettirilir çünkü toplumsal bir uygunluktur. Toplum bireyselliğe müsamaha göstermez çünkü koyun gibi takip etmez. Bireysellik bir aslanın özelliklerine sahiptir.

Aslan her zaman istediği gibi davranır ve kendi yolunda gider. Koyunlar ise her zaman kalabalıkların içindedir ve yalnız kalmaktan ölümden bile daha çok korkarlar. Kalabalığın içinde olarak ve sürekli birilerini takip ederek kendilerini çok daha rahat hissedeceklerini düşünerek zamanlarını harcarlar.

Her biriniz birer aslan olarak doğdunuz ancak toplum sizi birçok konuda koşullamaya devam etti ve sizleri bir koyuna çevirdi. Toplum size her zaman itaatkar bir koyun olmanızı söyledi. Siz de böyle koşullandınız. Ancak toplumun her dayattığı şeyi kabul etmek her zaman doğru olduğu anlamına gelmez. Kendi doğrularınız da olmalı.

Osho Zen Tarotu Yıldırım Kartı


Osho Zen Tarotu Koşullama Kartının Anlamı Osho Zen Tarotu Koşullama Kartının Anlamı ParanormalTR Osho Zen Tarotu Koşullama Kartı:   Bireysellik varlığınızı belirler, kişilik insanlara toplum tarafından zorla kabul ettirilir çünkü toplums... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved