Deste Katina Nil Nehri Kartı ve Anlamı

 


Katina Nil Nehri Kartı Anlamı
Düz Anlamı: İşlerin yolunda gidecek ve emeklerinin karşılığını alacaksın. Ekilen tohumun iyi olduğu bir gerçek. Şimdi ne ekersen, daha sonra onun meyvesini toplayacaksın.

Bu kart aynı zamanda doğurganlık, verimlilik anlamına da gelir. Çok sıkı çalışmalarla kazanılmış olan zenginlik söz konusudur. Kişiyi temsil eden kartın üst tarafına düşerse, kişinin yoğun çalışmayla mal sahibi olacağına delalet eder. Hatta bu kart, ticarette, işlerde ve girişimlerde başarı demektir.

Ters Anlamı: İşin, tutku haline dönüşüp seni boğuyor. Nil Nehri, halkı ve köyleri boğabilir. Patronunu yiyip bitiren bir iş söz konusu. Şayet yanındaki diğer kartlardan yardım almıyorsa, idare etmesi zor olacaktır. Baş aşağı döndüğü zaman Nil Nehri, ticarette, işlerde ve girişimlerde başarısızlık demektir.
Deste Katina Nil Nehri Kartı ve Anlamı Deste Katina Nil Nehri Kartı ve Anlamı ParanormalTR Düz Anlamı: İşlerin yolunda gidecek ve emeklerinin karşılığını alacaksın. Ekilen tohumun iyi olduğu bir gerçek. Şimdi ne ekersen, daha s... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved