Metoposkopi ve Moleoskopi

 


Alındaki çizgiler ve derideki lekelerden insanın karakteri ve geleceğini bildirmesi. Yüz okumanın asıl büyük ustaları Doğu Asya da bulunur ve burada yüzdeki her önemsiz çizgi , her alın çizgisi ve her leke kozmolojik bir ilişkiye sokulur ve bu nedenle insanın bütün kaderi hakkında bilgi verebilir..Buna karşılık Avrupa metofoskopisi daha basittir ve genelde aynı zamanda doktor , fizikçi , matematikçi ve astrolog olan ; birçok şeyin yanında İhtimal hesabı hakkındaki ilk araştırmayı yazan , İtalyan bilim adamı Caardano ya atfedilir.

Cardano, bir insanın alın çizgilerinden karakterinin yorumlanabileceği teorisini temsil ediyordu.Bu teoriyi astrolojik öğretilerle açıklıyor ve bunu yüzlerce insanın yüzünü bizzat inceleyerek destekliyordu.

Astroloji derideki benlerin yorumu moleoskopi ile de öteden beri detaylı biçimde ilgilenmiştir.Ünlü doktor Hippokrates in de vücuttaki lekelerden karakter özelliklerinin tahlil edildiği komplike bir sistemi ortaya attığı söylenir.


Metoposkopi ve Moleoskopi Metoposkopi ve Moleoskopi ParanormalTR Metoposkopi ve Moleoskopi :Alındaki çizgiler ve derideki lekelerden insanın karakteri ve geleceğini bildirmesi. Alındaki çizgiler ve derideki lekelerden insanın karakteri ve geleceğini bildirmesi. Yüz okumanın asıl büyük ustaları Doğu Asya da bulunur... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved