Bolluk - Bereket Meditasyonu

 


Gözlerinizi kapayın ve derin derin nefes almaya başlayın.Gitgide rahatladığınızı hissedin. Güvende olduğunuzu ve ilahi bir gücün size yol gösterdiğini hatırlayın.Derin nefes alıp verin,omuzlarınızı serbest bırakın ve galaksinin en parlak yıldızını gözünüzde canlandırın.Diğer yüzlerce yıldızın yanında öyle ışıl ışıl parlıyor ki,ışığı an be an daha da parlaklaşıyor. Bu an zamanda asılı kalıyor.

Bu, umudun parladığı,mucizelerin gerçekleştiği ve olasılıkların sonsuzluğa uzandığı bir an.
Birden yıldız,sizin yıldızınız, patlıyor, evrenin tüm gücünü ve enerjisini topluyor ve galaksinin içinden süzülerek size geliyor.Yaydığı güçlü ışınlar başınızın en tepesinden içinize giriyor.Daha
önce hiç böyle bir gücü,çekimi ve huzuru hissetmemiştiniz. Sizi yaratan Tanrı ile birsiniz. Galaksideki tüm yıldızlarla birsiniz. Evrenin bolluk ve bereketi sizin. Hak ettiğiniz tüm zenginliği üzerine çeken ilahi bir mıknatıssınız.

Bu muhteşem yıldızın bedeninizin aşağısına doğru ilerliyor.Ayak parmaklarınızdan geçerek sizi,yeryüzüyle yıldızları birbirine bağlayan bir ışık hüzmesine dönüştürüyor.Evrenin tüm zenginiği ve bereket içinize akıyor.Sağlık,zenginlik,aşk ve başarı ile ilgili tüm hayallerinizin gerçek olduğunu huzur içinde hissedin.Bu muhteşem duyguları deneyimlemek için bu anı dilediğiniz kadar yaşayın.Onaylama cümlelerinizi her söylediğinizdebu duyguyu yeniden hissedin."İlahi bir berekete sahibim ve başarıyı kendi üzerime çekiyorum."Sonra minnet duyguları içinde hayallerinizi evrenin güvenli ellerine bırakın.

Patricia J.Crane "İste ve olsun" kitabından
Bolluk - Bereket Meditasyonu Bolluk - Bereket Meditasyonu ParanormalTR Gözlerinizi kapayın ve derin derin nefes almaya başlayın.Gitgide rahatladığınızı hissedin. Güvende olduğunuzu ve ilahi bir gücün size yol gö... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved