Tarot Mahkeme Kartı

 


Tarot Mahkeme Kartı
Tarot Mahkeme Kartı Düz anlamı: Karar verme, tamamlama. Ün ve başarı kazanmanın verdiği duygu. Yenilenme ve durum değişimi. Sonuç alma ve tüm sorunların yok olması. Uyanış, kişisel şuur değişimi. Haklı çıkma ve fizik sağlığı elde etme zevki. Eğlence. Mental uyanış, faydalı görünüm, yeni düşünme ekolleri ve nihai sonuca ulaşma.

Tarot Mahkeme Kartı Ters anlamı: Fırsatların kaçırılması nedeni ile başarısızlık ve ceza görme. Kayıplar, suç ve ölüm korkusu. Umutların kaybolması. Fizik sağlığa uyarı. Yanlış kararlar ve korkaklık, zayıflık. Geçici ün ve başarı.

Mahkeme kartında gökyüzünden inen melek bir borazan üflemektedir, bu şekilde insanlık dünyasal sınırlardan kurtularak, yeniden doğacaktır. Bu borunun sesini duyan ve tabutları denizde yüzmekte olan ölüler ayağa kalkmış, ellerini havaya kaldırarak bu muhteşem görüntüyü izliyorlar. Ön planda, bir erkek, bir kadın ve bir de çocuk görülüyor, hepsi verilen bir dersten nasiplerini alır gibidirler. Geri plandaki üzeri karlı dağlar, mutlak düşüncenin kutsiyetini belirtiyorlar. Kart, ruhun etkisi ile, doğanın yeniden uyanışını, ölümde varolan doğuş sırrını simgelemektedir. Borazana bağlı, haçla resmedilmiş olan bayrak, doğanın dört ana elemanını, yani hava, su, toprak ve ateşi göstermektedir. Bu kart, yanına gelen kartlara göre, çok önemli anlamlar gösterir. Yanında, Kuvvet kartı varsa, kazanılacak olan zafer ya da başarı spiritüeldir, yani ölümden sonradır. Yanında Adalet kartı bulunursa, çok büyük bir şöhret ve başarı gösterir. Kart, Son Hüküm, Yargı Günü ya da Müjde gibi, çeşitli şekillerde isimlendirilmesine rağmen, aynı mesajı vermektedir. Her şey, son gün kararlaştırılacaktır, yargı insanlığı kurtaracak ve yeni bir boyutun eşiğine getirecektir. Kart, astrolojik yönden tüm ateş burçları ile karşıttır. Erkek özellikli, ateş karakterlidir.
Tarot Mahkeme Kartı Tarot Mahkeme Kartı ParanormalTR Tarot Mahkeme Kartı Düz anlamı: Karar verme, tamamlama. Ün ve başarı kazanmanın verdiği duygu. Yenilenme ve durum değişimi. Sonuç alma v... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved