Kahve Falında Zürafa Görmek

 


Kahve Falında Zürafa Görmek
Kahve Falında Zürafa Görmek: Birlikte olduğunuz kişiye aranızda geçen olumsuz olaylar beraberinde ayrılık tehlikesini de getirdir. Dikkatli olmalısınız.

Falda çıkan zürafa duygusallığı temsil etmektedir. Fal bakılan kişinin duygusal ve romantik anlar yaşayacağına işaret etmektedir. En kısa zamanda bir ilişkiye başlayacağın ve mutlu, keyifli vakitler geçireceğine işaret eder.

Falda Zürafanın boyunun uzun olması kendisine ayrı bir zariflik katmaktadır. Kahve falında zürafa çıkması fal sahibinin zarif insanlarla iletişim kuracağının habercisidir. Aynı zamanda zürafalar etrafına yüksekten baktıkları için fal sahibinin biraz dik başlı biri olduğuna işaret etmektedir. Kuş bakışı bakıldığında aşağıdaki her şey çok net bir şekilde görünmektedir. Bu nedenle fal sahibi kendisinin arkasından çevrilebilecek olayları çok çabuk bir şekilde fark edebilir.

Fal sahibi ilişkilerinde biraz daha dikkatli olmalıdır. Aksi taktirde birlikte olduğu kişiyle olan ilişkileri sekteye uğrayabilir.
Kahve Falında Zürafa Görmek Kahve Falında Zürafa Görmek ParanormalTR Kahve Falında Zürafa Görmek : Birlikte olduğunuz kişiye aranızda geçen olumsuz olaylar beraberinde ayrılık tehlikesini de getirdir. Dikkat... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved