Kahve Falında Yengeç Görmek

 


Kahve Falında Yengeç Görmek
Kahve Falında Yengeç Görmek: Zenginliğe, berekete, güç ve kudrete işarettir. Kısa zaman içerisinde çalışmalarınızı hızlandırın ve arttırın, çalışmalarınızın ödülünü alacaksınız.

Falda yengeç görmek, kötü niyetli arkadaşlık kuracağınız anlamına gelir. Yakın zamanda kurduğunuz bu arkadaşlığa karşı dikkatli olun, onun yüzünden büyük maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. Sözlerine inanmayın ve sizi yanlış yollara düşürmesine izin vermeyin aksi halde geri dönüşü olmayan bir yola girebilir, kendinizi perişan ve alt üst edebilirsiniz.

Falda Yengeç görmenin diğer bir yorumu, sevgiliniz tarafından başka biri ile aldatılacağınıza da işaret olabilir, seviyeli bir ilişki için aşkın temellerini en doğru şekilde atmaya ve o doğrultuda ilerlemeye çalışın. Bu sayede kıskançlık yüzünden şiddetli geçimsizlikler yaşamamış olabilirsiniz.

Kahve Falında yengeç veya yengeçler görmenin diğer bir yorumu ise; iş veya okul hayatınızdaki patron veya öğretmenleriniz tarafından büyük bir ödül alacağınıza işaret eder.
Kahve Falında Yengeç Görmek Kahve Falında Yengeç Görmek ParanormalTR Kahve Falında Yengeç Görmek : Zenginliğe, berekete, güç ve kudrete işarettir. Kısa zaman içerisinde çalışmalarınızı hızlandırın ve arttırı... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved