Kahve Falında Çeşme Görmek

 


Kahve Falında Çeşme Görmek
Kahve Falında Çeşme Görmek: Mutluluğun, eğlencenin ve huzurun işaretidir. Kısa bir süre içerisinde maddi varlığa, bolluğa, berekete işarettir. Falda çeşme görmek, kısmetlerine ve hayallerine kavuşacağınızın bir habercisidir.

Falda görülen çeşme, hastalıklardan kurtulmaya ve şifaya işarettir. Eğer sizin veya ailenizden bir kişi bir hastalığa yakalanmış ise şifa bularak hastalığı atlatacaktır. Fakat kimi zaman çeşme görmek kötü haberler alacağınıza da işaret olabilir.

İş ve okul hayatınızda duraklamalar yaşayabilirsiniz fakat çalışma azminizden ödün vermeyerek temponuzu düşürmemeniz gerekiyor. Bazı istekleriniz her ne kadar kısa bir sürede gerçekleşmese de hedefinizden asla şaşmamanız, hedefinize ulaşmak için gereken her şeyi yapmanız gerekiyor.

Falda çeşme görmenin başka bir yorumu ise ise dünya ve ahiret hayatınızın iyi olduğuna ve yaptıklarınıza devam etmeniz gerektiğine, yanlış davranışlara ve işlere bulaşmamanız gerektiğine işarettir. İlişki hayatınızda sarsıntılı dönemler geçirebilirsiniz fakat sonu oldukça mutlu bitecektir.
Kahve Falında Çeşme Görmek Kahve Falında Çeşme Görmek ParanormalTR Kahve Falında Çeşme Görmek : Mutluluğun, eğlencenin ve huzurun işaretidir. Kısa bir süre içerisinde maddi varlığa, bolluğa, berekete işare... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved