Titreşimsel Tedavi

 


Titreşimsel Tedavi

Çoğu insan o anki yaşantısının gerektirdiği ya da ihtiyaç duyduğu kadar şeyi görür ve tecrübe eder.Günümüzün insanları,bedenlerinin enerji sistemi olduğunu bilmemektedir.Çoğunlukla ‘’ doktorlar varken biz neden zaman harcayalım ki’’ tavrı hakimdir.Böylece sağlığımıza ilişkin denetimin ve içsel gücün sorumluluğunu başkalarına yüklemiş oluruz.Kendi fiziksel bedenimiz ve onun enerjilerinin sorumluluğu konusunda bu kadar rahat davranabilirken,hayatın daha süptil olan
enerjileri konusunda bu kadar güçlü önyargılar taşımamız olağan bir durumdur.


Hayatın daha süptil olan enerjilerini tecrübe etme yeteneğini geliştirebiliriz.Bunun için öncelikle enerjilerimizin deri seviyesinde yok olmadığını anlamamız gerekir.Ellerimiz,bedenimizdeki diğer organlara göre daha hassas bir bölgedir.Bu hassasiyeti bedenimizden yayılan süptil enerjileri hissetmek ve bunları bedenimize yönlendirmek üzere geliştirebiliriz.

İyileştirici enerjileri elimizden yönlendirme yeteneği birçok isimle anılır.Daha eski zamanlarda ‘’Kral Dokunuşu’’ denmiştir.Bu gün ise bazıları ‘’terapisel dokunuş’’ ya da ‘’eterik temas’’ demektedir.Bu yöntem tedaviye yardımcı olması için insani ve ruhsal enerjileri eller aracılığıyla iletmeyi kapsar.

Bu tip titreşimsel tedavi,en çok acıları ve sancıları azaltmak ve genel olarak rahatlamak konusunda etkilidir.Eğer dirseğinizi çarpar ya da dizinizi yaralarsanız ilk yaptığınız şey çoğunlukla nedir?Elinizle acıyan yeri kapatır ve tutarsınız.Bu rahatsızlığı azaltmaya yardımcı olur.Ellerimiz doğal tedavi araçlarıdır ve her birimiz bu yeteneği dah da geliştirme olanağına sahibiz.

Ne yazık ki bu tarz süptil tekniklerle tedavi kullandığımızda,çoğunlukla kişinin inanç siste
mi devreye girer.Kişi akla yatkın sonuçlar veya bilimsel teyide bakmaksızın böyle bir oluşumun imkansızlığına inanıyorsa,burada bilinçliliği açma görevi oldukça zorlaşır.Çoğu insan hayatın daha süptil enerjilerini ya reddederek ya da çok az kabullenerek yaşar.Bu tipteki tecrübeler genellikle ‘’tesadüf ‘’ ya da aşırı gelişmiş hayal gücüne mal edilir.

Sonuçlar kişiden kişiye değişir.Herkesin elde ettiği sonuçlar farklı olacağından sabır gerekmektedir.Başlangıçta bazı egzersizler diğerlerinden daha başarılı olabilir.Elleriniz aracılığıyla süptil enerjileri tecrübe etme denemelerinizde meydana gelen herhangi bir başarısızlık sizi yıldırmasın.Tüm yetenekler için olduğu gibi,bu konu da zaman ve tekrar gerektirir.Belki de bu yüzden titreşimsel teması kullanmamız yıllarca atıl kalmıştır.Yıllarca kullanılmamış olan bu becerilerinizi yavaş yavaş uyandırmalısınız.Eğer sabır gösterirseniz mutlaka başarıya ulaşırsınız.

Titreşimsel teması kullanmanın kendinize ve başkalarına adanmışlığı gerektirdiğini unutmayın.Egzersizlere içtenlikle yaklaşın ve bir hayat boyu sürecek kendini geliştirme sürecine adım attığınızı aklınızdan çıkarmayın.

Egzersizlerden önce meditasyon yaparak bedeninizi rahatlatmayı öğrenin.Ne kadar rahatlarsanız o kadar iyi konsantre olabilirsiniz.Karşılaştığınız ve yönlendirdiğiniz süptil enerjilere karşı hassasiyet seviyeniz rahatlık derecenizle orantılıdır.Bu nedenle rahatlama ellerle enerjileri algılamayı ve yönlendirmeyi daha verimli kılar.

Ted Andrews
Titreşimsel Tedavi Titreşimsel Tedavi ParanormalTR Titreşimsel Tedavi Çoğu insan o anki yaşantısının gerektirdiği ya da ihtiyaç duyduğu kadar şeyi görür ve tecrübe eder.Günümüzün insanla... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved