Dişeti İltihabı (Paradontitis)

 


Dişeti İltihabı (Paradontitis)

Diş eti iltihabı, yetersiz diş bakımının doğal bir sonucudur. Dişlerin arasında kalan besin artıkları çürüyerek diş eti iltihabına yol açar. Yanlış bir beslenme de bu hastalığa önemli katkılar sağlayabilir. İltihaplı diş etinin rengi koyu kırmızı olur. Diş etinde şişlikler ve kanamalar oluşur. Hasta kişi öncelikle sağlıklı bir beslenmeye özen göstermelidir.

Özellikle dikkat edilmesi gerekenler ise, vitaminler ve tam tahıl ürünleri kullanımıdır. Karşı önlem olarak her sabah şu karışımla gargara yapılmalıdır: 

50'şer ml İsveç Şurubu ve mirra tentürü karıştırılır ve bu karışım yari yarıya adaçayı ile inceltilerek ağız iyice çalkalanır.

Diş eti iltihabının ilk belirtileri görüldüğünde, yaban mersini meyve suyu uzun süre ağızda tutulur. Meyvenin etken maddeleri mukozayı tedavi edebiliyor.
Dişeti İltihabı (Paradontitis) Dişeti İltihabı (Paradontitis) ParanormalTR Dişeti İltihabı (Paradontitis) Diş eti iltihabı, yetersiz diş bakımının doğal bir sonucudur. Dişlerin arasında kalan besin artıkları ç... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved