Deste Katina Yatağan Kartı ve Anlamı

 


Katina Yatağan Kartı Anlamı
Düz Anlamı: Tehlikeyi işaret eder. Senden öç almaya çalışacaklar. Büyük kavgalara sebep olan sivri kelimeler sarf ediliyor. Kardeşler kavga edecekler. Aynı zamanda aşk ta tehlike çanları çalıyor. Dayak ve savaşlar söz konusu. Senin sevdiğin kişi sinirlenecek. Aşkınız bıçak sırtında. Yatağan düz olduğu sürece aşktaki şansı yaralar.

Ters Anlamı: Yatağanın seni yaralayıp kan akıtmaya gücü yok. Problemler olacak, olmasına ama diğer yandan tehlikeden kaçabilme ümidi var. Şayet önceden tehlikenin farkına varılmışsa ve tehdide karşı koymayı kabul edersen, tehlikeyi atlama olasılığı var.

Kınsız yatağanın başka bir iyi yanı da: Düşmanlarını da Kınsız bırakıp, senin onları görmeni sağlamasıdır. Bu kart, derviş ve kitap kartlarının yanında açılmışsa her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.
Deste Katina Yatağan Kartı ve Anlamı Deste Katina Yatağan Kartı ve Anlamı ParanormalTR Düz Anlamı: Tehlikeyi işaret eder. Senden öç almaya çalışacaklar. Büyük kavgalara sebep olan sivri kelimeler sarf ediliyor. Kardeşler kav... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved