Deste Katina Munzur Kartı ve Anlamı

 


Munzur, katran gibi kara, güneşin altında ışıldayan gözyaşı gibi parlak olan bu at, güvenliğe ve emniyete doğru şahlanır. Şayet kadınsa, mutlu olması için onu gösterişli kolyelerle, parlak eyerler ve değerli taşlarla bezeli süslerle donat. şayet erkekse, işte o zaman o en iyi erkektir.

Sadık ve düzenlidir. Şayet sana bu erkek düşerse, şunu bil ki ayrıldığı kadına asla dönmez. Sana tapması için, gece gündüz durmadan bütün ilgini ona yöneltmeli, en leziz yemeklerle ve yakın ilgiyle onu hoş tutmalısın.

Düz Anlamı: Çok fazla sabır ve tutarlılık görünüyor.

Ters Anlamı: Sebepsiz, durduk yere yalan söyleyen bir kişiyi temsil ediyor. Duygularını ifade edemeyen birini… Maddi şeyler konusunda aşırı aç gözlülük söz konusu..

Aşk Anlamı: Sevdiğin kişiyi sahipleniyorsun. Uğraşıyor ve acı çekiyorsun. Boşu boşuna her şeyin değişeceğine inanıyorsun. Her ne kadar şu anda sevdiğin kişi değişiyor gibi görünüyorsa da, Aslında her şey aynı.her şey daha önceden nasılsa, yine öyle olacak...
Deste Katina Munzur Kartı ve Anlamı Deste Katina Munzur Kartı ve Anlamı ParanormalTR Munzur , katran gibi kara, güneşin altında ışıldayan gözyaşı gibi parlak olan bu at, güvenliğe ve emniyete doğru şahlanır. Şayet kadınsa, ... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved