Deste Katina Bulutlar Kartı ve Anlamı

 


Katina Bulutlar Kartı Anlamı
Bulutlar ak renkliyse, o zaman parlak bir güneş onları dağıtabilir. Hafifçe esen bir kuzey rüzgarı onları uzaklara gönderebilir ve gökyüzü tekrar parlaklığına kavuşur. Gökyüzün deki kara bulutlar fırtına getirir.

Düz Anlamı: Gökyüzündeki beyaz bulutları temsil eder. Beyaz renk senin için hayırlıdır. Huzur cesaret kendine hakim olma ve ölçü söz konusudur. Aynı zamanda saf, güçlü ve gerçek bir sevgiye delalet eder. Şu anki sorunlarınla çok çabuk başa çıkacaksın ve arkalarında hiçbir iz ya da yara bırakmadan dağılıp gidecekler.

Ters Anlamı: Korku ve panik hüküm sürüyor. Kararan bulutlar panik yaratır. Seni nereye götüreceğini bilemediğin güvensizlik ve endişe duygusu sarar ruhunu. Karanlık ve zor bir durum söz konusudur. Kara bulutlar, zor dayanabileceğin fırtınalı bir döneme işaret eder. Sorunlardan dolayı korku ve endişe duyuluyor.
Deste Katina Bulutlar Kartı ve Anlamı Deste Katina Bulutlar Kartı ve Anlamı ParanormalTR Bulutlar ak renkliyse, o zaman parlak bir güneş onları dağıtabilir. Hafifçe esen bir kuzey rüzgarı onları uzaklara gönderebilir ve gökyüz... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved