Waverly Hills Sanatoryumu

 


Waverly Hills Sanatoryumu
Bazı mekanlar vardır, gidip görmemeniz daha sağlıklı olur. İşte bu yerler genelde hayalet görüntüleyicilerinin vazgeçilmez ortamlarıdır. Bunların arasında öyle bir yer var ki, dünyanın en paranormal mekanı olmayı gerçekten hakkediyor.

1910 senesinde açılan Waverly Hills Sanatoryum'u ABD/Kentucky'de ilk defa hizmet vermeye başlamıştır. 1926 senesinde tamamen tamamlanan sağlık kompleksi, hastalıkları yüzünden toplumdan dışlanan insanlara tekrar bir çıkış yolu sağlamak için kurulmuş. 20. yüzyılın en büyük paranormal olaylarının yaşandığı bu tarihi mekâna tur bile düzenlenmiyor. Bulunduğu yere öylece terkedilmiş sanatoryum, gündüz bile korkunç gözüküyor.

İlk zamanlar iyi hizmetler verirken 1926 senesinden sonra artan nedensiz ölümler ve intaharlar sayesinde Waverly Hills'de toplam 63.000 kişi hayatını kaybetmiştir. Hayalet görüntüleyicilerinin bile çekinerek yaklaştığı bu mekandan çekilen bazı resimler aşağıda. Karanlık, bunaltıcı ve tüyler ürpertici bu mekâna girmek akıl kârı iş değil. Saptanan bazı raporlara göre geceleri, dolaşan hastaların ruhları çok rahat bir şekilde görülebiliyormuş. Gündüzleri ise hasta hücrelerinden yardım bağırışları duyuluyormuş. Bu sene içerisinde yaz aylarına doğru hükümet binayı yıkmayı düşünüyor.
Waverly Hills Sanatoryumu Waverly Hills Sanatoryumu ParanormalTR Bazı mekanlar vardır, gidip görmemeniz daha sağlıklı olur. İşte bu yerler genelde hayalet görüntüleyicilerinin vazgeçilmez ortamlarıdır.... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved