Robert Monroe Kimdir?

 


Robert A. Monroe, kitle haberleşmesi üzerine çalışan bir iş adamıdır. Gazete ve dergilere makaleler yazmış; televizyon ve elektronik alanlarında da çalışmaları var. Bu alarda çalışmalar yapan iki şirketi ailesiyle birlikte yönetiyor. Virginia'da Blue Ridge da yaşamakatadır.

Monroe 1958 yılında ilk Astral Seyahatini bilinçsiz olarak gerçekleştirmiş daha sonra araştırmalar yaparak bu konu ile ilgili deneyimlerini bir kitapta anlatmış, ayrıca Amerika'da Monroe enstitüsü adı altında astral seyahat ile ilgili araştırmalar yapan bir merkez kurmuştur.

1958 yılında geçirdiği ilk astral deneyiminden bu yana Monroe, binden fazla beden dışı yolculuk yapmıştır. Fiziksel bedenden ayrılabilen ikinci bir bedene, bu konularda uğraşanlar astral beden diyorlar. Bu beden duvarlardan, katı maddelerden kolaylıkla geçebilmekte, ancak elektrik alanları tarafından bir ölçüde durdurulmaktadır.

Düşünülen, istenilen şekli alabilmektedir. Bazı yetenekli kişiler, bu bedeni görebilmektedirler. Beden dışı yolculuklar hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ilk kez Robert Monroe'nun araştırmaları sayesinde mümkün olmuştur.
Robert Monroe Kimdir? Robert Monroe Kimdir? ParanormalTR Robert A. Monroe , kitle haberleşmesi üzerine çalışan bir iş adamıdır. Gazete ve dergilere makaleler yazmış; televizyon ve elektronik alanla... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved