Maurice Barnabell ve Kehanetleri

 


Gençliğinde ateistti. 1920'de içinde bulunduğu bir edebiyat topluluğunun kendisini görevlendirmesi üzerine spiritulizmi araştırmaya başladı. Bu amaçla çeşitli ruhsal irtibat seanslarına katıldı. Kendisinin'de kendiliğin'den transa girip bir bedensiz varlıkla irtibat kurması üzerine medyumluk yeteneği olduğu ortaya çıktı.

İrtibat kurduğu bedensiz varlık, tebliğleri sonraki yıllarda uluslar arası üne kavuşacak silver birch takma adlı bir bedensiz varlıktı. O günden itibaren medyum olarak sayısız ruhsal irtibat seansına katıldı.

1932 mayısında dünyanın tek bağımsız spiritualist gazetesi olarak kabul edilen Pychic News'i kurdu. Daha sonra metapsişik alanı konu edilmiş olan Two Worlds dergisinin yöneticiliğini yaptı.

Maurice Barnabell ve Kehanetleri Maurice Barnabell ve Kehanetleri ParanormalTR Maurice Barnabell Kimdir, Maurice Barnabell Kehanetleri, Maurice Barnabell hakkında bilgi... Gençliğinde ateistti. 1920'de içinde bulunduğu bir edebiyat topluluğunun kendisini görevlendirmesi üzerine spiritulizmi araştırmaya başl... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved