Leonora E.Piper ve Kehanetleri

 


Leonora Piper (27 Haziran 1857 - 3 Haziran 1950), Medyumluk yeteneğine sahip olduğu, 1884'de gözleri görmeyen ruhsal şifacı J.R Cocke tarafından transa sokulmasıyla anlaşıldı. Transa girer girmez,erkek sesiyle,bir bedensiz varlıktan tebliğ aktarmaya başladı.1885'de ünlü psikolog William James'in (1842-1910) dikkatini çekti.

James, Piper ile bir çok sayıda ruhsal irtibat seansı düzenledikten sonra hazırladığı raporda, bayan piper, gözlerinin, kulaklarının ve zihninin uyanık durumdayken_normal kullanımı ile elde edemeyeceği bilgiler aktarmaktadır diyordu.

1887-1889 yıllarında Amerikan Psişik Araştırmalar Dernegi (SPR) tarafından uzun süre deneylere tabi tutuldu.1911'den itibaren yazıcı medyumluğa başlayan Piper'in yazıcı medyumluğuyla alınan tebliğlerden bazıları çapraz iletişim(değişik yerlerdeki medyumların aynı veya farklı zamanlarda aynı bedensiz varlıkla irtibatları sayesinde birbirlerine paralel yada birbirini tamamlayıcı bilgiler almaları) fenomeninin tanınmasını sağlamıştır. Piper adını sahte medyumların ortaya çıkarılmasına katkıda bulunmuş olmasıyla da duyurmuştur.
Leonora E.Piper ve Kehanetleri Leonora E.Piper ve Kehanetleri ParanormalTR Leonora Piper Kimdir, Leonora Piper Kehanetleri ve hakkında bilgi... Leonora Piper  (27 Haziran 1857 - 3 Haziran 1950), Medyumluk yeteneğine sahip olduğu, 1884'de gözleri görmeyen ruhsal şifacı J.R Cocke... 4.5 5

Hiç yorum yok:

Copyright © Paranormal Olaylar. All Rights Reserved